Rekruttering :: kea.dk

Rekruttering

StudieretningAkademiuddannelsen i HR
Omfang5 ECTS (valgfrit fag)
StedHellerup: KEA KOMPETENCE, Frederikkevej 8-10, 2900 Hellerup

Hellerup

Aftenhold 2018:
Undervisning kl. 17.15-20.45 på følgende dage:
1/5, 8/5, 15/5, 22/5, 29/5, 5/6, 12/6
Prøvedato: 19/6 2018

Pris3.400 kr. (momsfrit)
ForplejningForplejning er ej inkluderet
LitteraturJob og personvurdering, af Edith Kahlke og Victor Schmidt, Akademisk forlag, 2015 (9788750045786)
Metode og projektskrivning - en introduktion, 2. udg. af Thomas Harboe fra Samfundslitteratur, 2013 (ISBN: 9788759314999)
AdgangskravKlik her for at se adgangskrav
Tilmeldingsfrist5 dage før kursusstart
TilmeldingKlik her for tilmelding

Rekruttering vil sætte dig i stand til på et kvalificeret grundlag at varetage de mest almene af de opgaver, der knytter sig til rekrutteringsprocessen i en virksomhed.

Du får kompetencer til at afdække personalebehovet i samarbejde med forretningen. Samtidig vil du få kompetencer til at kunne planlægge samt gennemføre en rekrutteringsproces fra start til slut. Endeligt vil du får et solidt indblik i hvordan onboading (introduktion) af nye medarbejdere tilrettelægges optimalt.


Faget er et valgfag, som knytter sig til Akademiuddannelsen i HR, som du kan læse mere om 
her.

INDHOLD

  • Afdækning af personalebehovet, herunder udarbejdelse af job- og kandidatprofil
  • Rekruttering fra A-Z
  • Onboarding af nye medarbejdere

UDBYTTE

  • Du vil på et bevidst grundlag kunne lave et beslutningsgrundlag, der giver virksomheden mu-lighed for at afgøre, hvorvidt et kompetencebehov skal dækkes af nuværende medarbejdere eller via rekruttering af nye medarbejdere, tilførsel af midlertidige ressourcer eller ad en helt anden vej.

  • Du vil kende til såvel de traditionelle som de digitale måder, som virksomheder kan tage i an-vendelse for at tiltrække og udvælge kvalificerede ansøgere.

  • Du vil ud fra en given virksomhedsmæssig kontekst gennem beskrivelse, analyse og vurdering være i stand til at udarbejde jobprofil, personprofil og stillingsopslag.

  • Du vil på et struktureret grundlag være i stand til at gennemføre et ansættelsesinterview, der sikrer en anvendelig eksponering af kandidatens kvalifikationer og potentiale set i lyset af den ønskede profil.

  • Du vil - når beslutning om rekruttering er truffet kunne designe og gennemføre en rekrutteringsproces fra behovsspecifikation til plan for introduktion af nye medarbejdere.


PRØVEFORM
Mundtlig eksamen på baggrund af erhvervscase (2 sider)

LIDT OM UNDERVISEREN

Janne Persson er underviser på Akademiuddannelsen i HR på faget Rekruttering.

Janne har en lang karriere fra erhvervslivet, hvor hun har arbejdet bredt inden for HR, bl.a. i virksomhederne Accenture og William Demant. Hun er uddannet cand.merc. HRM fra CBS. Janne har gennem årene haft ansvar for en del rekrutteringer i hendes roller som rekrutteringsansvarlig, intern HR Partner og headhunter. Hun har således erfaring med hele rekrutteringsprocessen fra A-Z samt med rekruttering af alle typer af profiler. Hun er en erfaren underviser, som formår at koble sin teoretiske viden til sine praktiske erfaringer fra erhvervslivet. Hendes undervisning veksler mellem øvelser, oplæg samt deltagernes refleksioner over egen praksis.


KONTAKT


STUDIEADMINISTRATION

For spørgsmål vedr. modulopstarter, tilmeldinger, uddannelsesbeviser og andre praktiske spørgsmål vedr. KEA Kompetences deltidsuddannelser/efteruddannelser - kontakt:

Michelle Nielsen

E:
efteruddannelse-aau@kea.dk 
T: 4646 0500


STUDIEVEJLEDER

For spørgsmål vedr. uddannelsesvalg, optagelseskrav, realkompetence, merit m.m. – kontakt:

Joan Nielsson Mathiasen

E: 
jonm@kea.dk 
T: 2498 2010