KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

IVÆKSTprisen er iværksættermiljøets egen pris, som hvert år hylder de dygtigste danske iværksættere. Indstil dig selv eller dine studiekammerater.

Studerende på Digital Konceptudvikling har givet deres bud på, hvordan man kan reducere plastik – og det samme har unge i resten af verden gjort. Global Goals Jam foregår nemlig samtidig jorden rundt.

 

 

På PBA i Digital Konceptudvikling har de netop rundet 100 virksomhedsprojekter siden starten i 2010. Samarbejder hvor virksomheder såsom LEGO får løst en konkret problemstilling, og de studerende får lov at bruge deres kompetencer.

Tidligere KEA-studerende Akvile Milaknyte-Rackauske

er i New York, hvor han skal præsentere for FNs Global Compact Leaders Summit, og hun har helt bogstaveligt noget med i rygsækken.

 

Denne sommer dystede et hold studerende sig til en flot placering i Mate-konkurrencen i USA. Og netop nu samles et nyt hold undervandsrobot-magere til næste års konkurrence i Seattle.

Savner du fire modstandere til en beachvolleykamp, eller ved du ikke, hvad du skal i weekenden, så er app’en Joynin din ven.

 

 

Events

Metrobyggeriet 30 meter under jorden

24. October 15:30 - 17:30

 
 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster