Hack IT 2018 Hackaton :: kea.dk
Det sker

Kommende arrangementer og events

Hack IT 2018 Hackaton

Startdato: 12. January
Slutdato:  - 13. January
Starttid: 15:30
Sluttid: 18:00

Hvordan synes du at eksponentiel læring, ingen søvn, hacking, 24 timers løsnings-orienteret arbejde og sidst men ikke mindst muligheden for at vinde 25.000 kroner lyder? Fristende ikke? 
Netop derfor du skal være med til DANSK IT's IT-sikkerhed hackathon den 12. januar på KEA.
"Hack IT 2018" er et 24 timers hackathon med en række uafhængige challenges leveret af forskellige virksomheder og institutioner, der hver dag arbejder med IT-sikkerhed. 
Som deltager vil du arbejde i hold af 4-5, holdsammensætningen defineres af DANSK IT. 
Løbende vil holdene få sparring og vejledning fra eksperter på området. Eksperterne vil samtidig fungere som dommere ved den endelige finale. 
Det vindende hold vil blive inviteret til, at præsentere en af deres løsninger på DANSK IT's årlige IT-sikkerheds Konference 2018.

Præmier

1. pladsen - 25.000 og billetter til DANSK IT's IT-sikkerheds Konference 17-18. januar

2. pladsen - 10.000 og billetter til DANSK IT's IT-sikkerheds Konference 17-18. januar

3. pladsen - 5.000 og billetter til DANSK IT's IT-sikkerheds Konference 17-18. januar


Registrering og deltagere

Hack IT 2018 er for dig som studerer på en it-relateret uddannelse og som til dagligt læser på et universitet eller akademi i Danmark med interesse for it-sikkerhed.
DANSK IT tilbyder økonomisk støtte til transportomkostninger til de studerende som kommer fra andre landsdele end hovedstadsområdet.

Der er ingen umiddelbare krav til din faglighed forud for hackathon og værd at nævne er, at der undervejs vil blive ydet faglig support til de challenges som skal løses.
Du har mulighed for at registrere dig alene eller i "par af to". 
Der er et begrænset antal pladser, og ansøgningsfristen er fredag d. 5. januar.
Når antallet af tilmeldinger overstiger grænsen, vil der blive oprettet en venteliste.

Ved registreringen skal du uploade et resumé, herunder en kort beskrivelse af dine kompetencer og dit fremtidige interesseområde. DANSK IT vil benytte dit resumé til at sammensætte de bedste holdformationer og samtidig vil sponsorerne få adgang til dit resumé, så de har mulighed for at kontakte dig bagefter, hvis din profil matcher deres.

Sted
KEA, Lygten 16, 2200 København N:
Dato
12. - 13. januar 2018
Varighed
24 timer
Tidspunkt
Fredag 15:30 - lørdag 16:00
Sidste tilmelding
Fredag 05-01-2018 

Pris
Det er gratis at deltage i Hack IT 2018

Forhindret i at deltage
Bliver du forhindret i at deltage, bedes du venligst give besked til foreningens sekretariat inden mødet. Der er afmeldingsfrist fredag d. 5. januar kl. 12.00
Vi forbeholder os retten til at opkræve et "no-show fee" på kr. 500,- ved manglende fremmøde uden afmelding til DANSK IT eller for sent afbud. 

Tilmeld dig her.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster