Nyheder :: kea.dk
Det sker

BYG-studerende deltog i efteråret i en international arkitekturworkshop i Beograd, og den ene af grupperne leverede så godt et projekt, at bystyret har besluttet at bygge det.

Danske Wiredelta har med hjælp fra KEA-studerende udviklet en kunstig intelligens (AI) assistent, som kan bygge gratis og skalerbare hjemmesider med adskillige muligheder for personalisering – og som kan bruges af folk uden nogen teknisk erfaring.

For de fleste mennesker er festivalen begrænset til en uge i himmerige, men for Lena Riechert Evald var det et halvt år, hvor hun var ansvarlig for on-site kommunikationen omkring kampagnen ’Equality - stand up for your rights’.

Hvem har ikke stået og bakset med at få nøgler ind i nøgleringen og prøvet at undgå klemmelus eller knække enten negle eller nøgler? Det er dødirriterende – eller var. For en KEA-studerende har opfundet en løsning og fået den patenteret.

Et nyt samarbejde mellem KEA Kompetence og HD-uddannelsen på CBS sikrer en smidigere overgang fra akademiuddannelser til HD 2. del. Som noget nyt udbyder KEA Kompetence suppleringsfaget Erhvervsøkonomisk Metode fra dette semester.

På KEA anvender vi den nyeste viden, metoder og værktøjer og inddrager dem i undervisningen – i en grad så selv underviserne går i praktik for at være helt tæt på praksis.

KEA bygger et nyt VDC lab og bruger RIB’s banebrydende iTWO-software som platform. Med iTWO kan man simulere og estimere et byggeprojekt virtuelt i 5D, inden det udføres fysisk på byggepladsen

KEA har indgået samarbejdsaftale med VEU-center Nordsjælland. Samarbejdet skal øge kendskabet til KEAs uddannelser hos borgerne såvel som regionens virksomheder.

Studerende fra e-design og Multimedie Design er taget to tætpakkede uger til San Francisco med besøg hos blandt andre Indiegogo, Google og Zendesk, og hvor Business Dragons vil udfordre de studerendes start-ups.

Sussie Lerche var 48 år, da hun for et år siden blev færdig på KEA. Nu har hun eget firma, hvor hun bruger design og det fysiske rum til at lære børn at lære.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster