Nyheder :: kea.dk
Det sker

I den forgangne uge er hijaben som hverdagsobjekt blevet udfordret i materiale, komfort og ikke mindst æstetik - noget som mange tørklædebærende kvinder efterlyser.

De unge med boglig baggrund har virkelig fået øjnene op for byggebranchen, hvor der er mulighed for at arbejde bæredygtigt - og med nye materialer og teknologier.

Uddannelsen i IT-sikkerhed har fået overraskende mange ansøgere. Hackerangreb og stigende it-kriminalitet giver desperat mangel på it-sikkerhedsspecialister.

KEA’s egen plastik-ekspert Frank Christensen, som studerer til produktionsteknolog, giver dig 10 tips til en bæredygtig festival – som også kan bruges derhjemme eller på ferien.

Studerende på PTI (produktudvikling og teknisk integration) har det seneste år samarbejdet med den brasilianske flyproducent EMBRAER og bilproducenten Peugeot om at skabe fremtidens grønne flykabine. Nu kan deres løsninger opleves.

Da Alicja Biala dimitterede fra Sustainable Fashion på KEA, blev hun optaget på det prestigefulde Royal College of Art. En enestående, men også dyr mulighed. Nu tilbyder hun sin kunst til gengæld for funding.

Det er stort at kunne kalde sig Autoriseret El-installatør – og endda som de første, der har taget uddannelsen på deltid ved siden af jobbet.

Gæsterne på årets Roskilde Festival kan komme og lave deres eget festivalgear af genanvendt affald og få repareret deres ødelagte udstyr - med et demokratisk twist.

KEA har taget initiativ til en konference om kvalitet, der for første gang nogensinde samler repræsentanter far hele den videregående sektor. Målet er at dele erfaringer og blive inspireret på tværs - for udfordringerne er ofte de samme.

Sko, som hele familien kan bruge, tøj farvet med madaffald og strikket yogatøj uden spild. Det er blot nogle af de studerendes bæredygtige ideer til fremtidens NIKE-produkter.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster