Nyheder :: kea.dk
Det sker

Få værktøjerne til at gøre den daglige drift mere effektiv. KEA Kompetence udbyder nu fire nye fag, som styrker den forretningsmæssige kunnen hos el- og VVS-installatører. De nye fag er udviklet i et tæt samarbejde med branchen.

Studerende på Smykker, Teknologi og Business har designet emballage og displays til virksomheden Marc’Harit, der forhandler bæredygtige perler til blandt andre Shamballa.

Konkurrencen indenfor takeaway nytårsmenuer er benhård. Vladimirs køkken bad derfor studerende om bud på både emballage og markedsføring, der kan generere endnu flere kunder.

KEA indgår samarbejde med Nordic designers Aid, som tjener penge på kasseret designertøj og investerer dem i Sydafrika til gavn for unge kvinder der.

Bronco - et magasin skabt af e-designstuderende på kun 45 dage. Magasinet handler om iværksætteri - et så fortærsket emne, at ordet ikke er nævnt én eneste gang i hele magasinet.

 

13 udvalgte studerende har besøgt Peugeot Design Lab og ikke mindst deres udviklingsafdeling, hvor der normalt er forment adgang for alle andre end designerne.

Studerende på Multimediedesign har skabt en række videoer til Folkekirkens Nødhjælps Giv en ged-kampagne.

NEH Live: Funding & Pitching er et nyt koncept, som samler studerende med en iværksætter i maven til en eftermiddag med professionel inspiration, networking og startup-træning.

Lucas Vammen Kistrup læser til El-installatør og skal i praktik i CERN, som huser verdens vildeste partikelacceleratorer.

Studerende på Smykker, teknologi og business har fået til opgave at genfortolke det klassiske marguerite-smykke for Lund Copenhagen og skabe en ny bestseller.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster