Nyheder :: kea.dk
Det sker

Studerende på optometri har repareret, pudset og sorteret aflagte briller indsamlet hos danske optikere. Brillerne sendes til Ghana, hvor de doneres til ghanesere, som ellers ikke har råd til briller.

Nørrebro er vibrerende, men området omkring Stengade og Baggesensgade er en død zone, som trænger til fornyelse. Det har studerende på professionsretningen Arkitektprojektering på KEA givet deres bud på.

Sammen med Kaospiloterne i Århus tilbyder KEA masterclass 1 i 'The Arts and Craft of Facilitating Learning Spaces'. En masterclass der har rejst verden rundt.

Mere end hver syvende unge har gældsproblemer, og cirka 50.000 unge danskereer registreret i RKI. Det problem har studerende på Økonomi & IT hjulpet Forbrugerrådet TÆNK med at finde en løsning på.

KEA dimittend Hannah Michaud er nomineret som Årets Idealist ved Ivækstprisen 2017 for sin opfindelse med æblelæder. Stem på hende her.

Ny undersøgelse viser, at KEA Connect har stor eller sågar afgørende betydning for de unges valg af uddannelse. I dag besøgte over 1400 mennesker KEAs åbent hus-arrangement.

Danske Norrmade har stor succes med deres møbeldesign i Japan, men de vil gerne positionere sig bedre på det skandinaviske marked. Derfor bad de studerende på Multimediedesign om at udvikle et digitalt showroom, der kan booste det skandinaviske salg.

Byggeverdenen er blevet international, og derfor udbyder KEA nu et nyt engelskkursus, der er skræddersyet til de studerende på BYG. Interessen har været overvældende.

Peter og Jens, som har læst til bygningskonstruktører på KEA, arbejder for arkitektfirmaet Foster+Partners i London. På KEA er vi nemlig eksperter i det digitale værktøj BIM, og det gør de studerende super eftertragtede ude i verden.

Hollandske Marijn Pool har lavet hjemmesider siden han var syv år og har sagt nej til flere jobtilbud, fordi han hellere ville læse på KEA.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster