Byg Ovenpå-portalen er nu i luften :: kea.dk
Det sker

Byg Ovenpå-portalen er nu i luften

Danmarks nye fælles tilmeldingsportal for faglærte, der vil videreuddanne sig inden for det tekniske og produktionsrettede område er i luften.

Danmarks nye fælles tilmeldingsportal for faglærte, der vil videreuddanne sig inden for det tekniske og produktionsrettede område er i luften.

Portalen er en del af flere initiativer, der skal udmønte den politiske aftale omkring VEU-milliarden, og målet er, at hjemmesiden skal gøre det nemt for både virksomheder og faglærte at få overblik over akademiuddannelserne inden for netop det tekniske og produktionsrettede fagområde.

Det er også hensigten, at den faglærte tilmelder sig et kursus direkte på hjemmesiden.

"Byg Ovenpå er et stort skridt i retningen af at agere kundeorienteret over for en målgruppe, som med et fint uddannelsesord oftest betegnes som uddannelsesfremmed. Det betyder en samlet indgang for den enkelte faglærte, for virksomheden og for tillidsfolk til at få et overblik over relevante akademiuddannelser inden for det tekniske- og produktionsrettede område, og samtidig skaber portalen transparens i forhold til, hvornår og hvor der udbydes uddannelser og til hvilken pris," forklarer programchef på KEA KOMPETENCE, Sanne Juul Nielsen.

"Portalens helt store styrke er, at alle relevante informationer er samlet ét sted, lige fra oversigt over de forskellige uddannelser til tilskudsmuligheder. Særligt bør fremhæves søgefunktionerne som gør det muligt for den faglærte at søge såvel fagområde, svendebrev, region og udbud," lyder det videre.

Uddannelses- og Forskningsministeriet står bag portalen i et samarbejde med arbejdsmarkedets parter, erhvervsakademier, professionshøjskoler og maskinmesterskolerne.

Se portalen her.

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster