De nominerede til Årets KEA-praktik er fundet :: kea.dk
Det sker

De nominerede til Årets KEA-praktik er fundet

Overvældende mange studerende har indstillet deres praktikvirksomhed til Årets KEA-praktik. Men juryen har truffet deres valg.

De mange indstillinger har været en fornøjelse at læse og efterlader ingen tvivl om, at de studerende er vilde med at komme ud i erhvervslivet og bringe teorien og deres færdigheder i spil. Ligesom det er tydeligt, at virksomhederne virkelig har gavn af praktikanterne og gør et stort stykke arbejde for at byde dem velkommen og ikke mindst udvikle deres kompetencer.

Det er også tydeligt, at praktikken er den perfekte ansættelsessamtale – rigtig mange får job i virksomheden efter endt praktik. 

Juryen, som består af As Øland fra Dansk Mode & Textil, Lars Limkilde fra Siemens, Mikkel Jespersen fra 1508, Micael Boas fra Dansk Industri og Janus Krarup fra Københavns Erhvervshus har læst alle jeres indstillinger og voteret. De nominerede er:

Amerikanske Regal Boats, nomineret af Rasmus Christensen:

”Vi er beærede over at være nomineret til Årets KEApraktik. Rasmus har været et enormt aktiv for os og hjulpet med at forbedre vores processer og flow. Med det arbejde, han og holdet har gjort, er vores procestid er faldet omkring 40 procent på det specifikke område. Han repræsenterer KEA med den største professionalisme. Det er uvurderligt for de studerende at få lov at være i praktik i virksomheder, som eksponerer dem for den virkelige verden, forbedrer deres selvtillid og hjælper dem med at teste og forfine deres færdigheder, siger Mark Vahle, Director of Manufacturing hos Regal Boats. 

Det sagde dommerne om Fibona Acoustics, nomineret af Benjamin Ramlov:

”Det, at de sender en praktikant til Kina, viser, at de er risikovillige og investerer i deres praktikanter. Og det er tydeligt, at praktikanten får lov at prøve både empiri og teori af og komme med forslag, der bliver effektueret i praksis.” 

Alexander Dreier Jensen, som har nomineret CASA A/S:

"Jeg ved, at der er rigtige mange, som har haft en god praktik, så det er vildt fedt, at være blandt de nominerede. Jeg kan ikke forstille mig en bedre måde at anerkende CASA A/S for det bedste praktikforløb.”

Holm & Bertung PR, indstillet af studerende Stine Foss Petersen.

”Vi er alle overdrevet stolte af at være nomineret, fordi vi faktisk lægger et stykke målrettet arbejde i at udfordre og udvikle vores praktikanter. Derudover er det kreative input, som praktikanter bidrager med, guld værd. Man er virkelig ubegavet, hvis man ikke lytter til praktikanterne. Deres viden og inspiration er helt frisk, og de ser ofte med helt andre øjne på – især – mediebranchen,” siger Naja Helene Hertzum, CEO.

Det sagde dommerne om GroupM, indstillet af Amalie Lindholdt Ravn:

”Det er tale om et yderst professionelt praktiksted, hvor praktikanten laver noget, som rent faktisk bliver brugt af kunden. De bruger praktikken til at spotte og udvikle talent. Samtidig formår de at skabe en atmosfære, hvor det er okay at fejle, fordi det er der læringen ligger. Og Amalie Lindholdt Ravn bliver inspireret til et opgør med egen perfektionisme.”

Vinderen af Årets KEApraktik – som findes blandt de fem nominerede - går videre til den nationale konkurrence Årets Erhvervsakademipraktik, som uddeles i Operaen i København 16. Maj.

 

 

 

 

 

 

 

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster