De studerendes opgaver er nu offentlige :: kea.dk
Det sker

De studerendes opgaver er nu offentlige

KEA har, som det første erhvervsakademi i Danmark, fået en offentlig tilgængelig onlineportal med alle de studerendes opgaver - til glæde for virksomheder, organisationer og andre studerende.

Hvis et firma for eksempel googler løsninger på solskærme, vil de sandsynligvis ramme en KEA-opgave. Med den nye portal vil alle opgaver nemlig også være søgbare i Google.

Det vil sige, at blandt andet erhvervslivet vil have adgang til den mangfoldighed af innovative og bæredygtige løsninger samt produkter, som de studerende skaber – og ikke mindst bredden og diversiteten i opgaverne.

Det kunne for eksempel være en opgave om halmballe-huse, en kommunikationsplan der skal redde danske bier, hvordan man bygger en flycontroller til en quadrokopter eller en multimedieløsning til et nystartet brand, der udfordrer opfattelsen af kønsidentiteter og ciskønnede stereotyper og svarer på, hvordan kønsneutralitet kan være en god forretning. 

Formålet med portalen er i endnu højere grad at forbinde de studerende med erhvervslivet samt give nuværende studerende inspiration til opgaveemner -og struktur og vise kommende studerende, hvad man kan beskæftige sig med på KEA. 

Du finder portalen her: opgaver.kea.dk

 

 

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster