Gør en forskel i en beskidt industri :: kea.dk
Det sker

Gør en forskel i en beskidt industri

Nu er det sidste chance for at melde sig til dette års Youth Fashion Summit et samarbejde mellem FN, Global Fashion Agenda (tidl. Danish Fashion Institute) og KEA.

Er det din drøm at være en del af en modeindustri, hvor etiske og bæredygtige løsninger er de naturlige valg? Ønsker du at påvirke modeindustrien og blive en fremtidig forandringsagent? Så skal du være en del af Youth Fashion Summit.

I år afholdes Youth Fashion Summit den 13-15. maj på KEA. Og endnu en gang mødes den næste generation af designere, kommunikatører og virksomhedsledere fra hele verden i København. Deltagerne vil blive inviteret tilbage i 2019 for at følge op på resultatet fra topmødet i år efter at have samarbejdet med den internationale modeindustri.

100 talentfulde studerende fra hele verden udfordres til at undersøge, hvordan de bæredygtige udviklingsmål kan repræsentere muligheder for modeindustrien.

Deltagerne opfordres til at dele deres tanker og ideer samt kritiske perspektiver på den nuværende modeindustri, og hvordan industrien skal formes i fremtiden.

Sammen med andre studerende fra hele verden, deler du ideer og løsninger, hvilket resulterer i en række fremtidige krav, som vil blive præsenteret på Copenhagen Fashion Summit, verdens førende begivenhed om bæredygtighed i mode.

Der er et begrænset antal pladser til rådighed på Youth Fashion Summit-programmet og mindre end en uge til ansøgningsfristen udløber, så ansøg i dag. 

Ansøg online her

For mere information - herunder hvordan man ansøger - gå til youthfashionsummit.com. Frist for ansøgning er 15. januar 2018.

Se en video fra tidligere år her

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster