Håndlavede plankeborde med skub fra Multimediedesign :: kea.dk
Det sker

Håndlavede plankeborde med skub fra Multimediedesign

Lasse Staal læser Entrepreneurship på KEA og står bag Moodi, som er unikke træborde til kræsne kunder. En kampagnefilm produceret af medstuderende fra MMD fortæller historien om ikke bare at ville, men også kunne.

Iværksætteri er ikke en evne, man nødvendigvis skal være født med – det kan læres.

Lasse Staal søgte ind på KEA for at blive klogere på netop det:

”Hver dag får jeg ny viden og kompetencer, som jeg kan implementere direkte i min egen virksomhed,” siger Lasse Staal, som startede Moodi op for to år siden og har en hel bog fyldt med ideer til nye virksomheder.

Det fortæller han i en kampagnefilm skabt af tre studerende på Multimediedesign på KEA.

I forbindelse med deres afgangsprojekt skulle de lave en interaktiv digital multimedieløsning for en virksomhed. Og de gik helt bevidst – og meget sympatisk, fristes man til sige - efter start-ups, fordi de ønskede, at deres arbejde virkelig skulle gøre en forskel.

”Vi så et kæmpe potentiale i at hjælpe Lasse vej ved at bruge vores kompetencer som multimediedesignere og  producere en kampagnefilm som et bærende markedsføringstiltag for Moodi,” siger Alexander Lissalde og fortæller, at det har været en spændende og anderledes arbejdsproces i og med, at Lasse selv er KEA-studerende og selvstændig erhvervsdrivende med en enkeltmandsvirksomhed.

”Vi var sikre på, at vi kunne etablere ham som en stærkere konkurrent på markedet ikke mindst i kraft af filmen. Men vi var meget skeptiske i forhold til den analytiske del af vores afgangsprojekt i og med, at vi havde med en enkeltmandsvirksomhed at gøre,” siger  Alexander Lissalde.

Bekymringen viste sig dog at være fuldstændig ubegrundet: Det lykkes dem at hive tre 12-taller hjem ved at rette fokus mod innovative markedsføringstiltag og optimering af hans website samt SoMe-kanaler.

Deres farvel til KEA var et hej til erhvervslivet: Alexander Lissalde er selv selvstændig erhvervsdrivende med filmbureauet Lissalde Studio, Kristoffer Nielsen er digital designer hos Ajukreizi med store kompetencer indenfor animation og projektudvikling og Rasmus Rolsted er grafisk designer og fotograf hos Danske spil og freelancer ved siden af.

Du kan se filmen om Lasse Staal og Moodi her.

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster