Kæmpe interesse for deltidsuddannelse :: kea.dk
Det sker

Kæmpe interesse for deltidsuddannelse

Interessen for akademiuddannelsen i EL-installation har været så stor, at KEA henter undervisere fra University College Nordjylland.

KEA - Københavns Erhvervsakademi og University College Nordjylland (UCN) demonstrerer i praksis, at man kan samarbejde om at dele underviser-ressourcer på tværs af landet.

Når KEA om et par uger har studiestart på modulet ’Grundlæggende EL-tekniske beregninger på installationer’, så sker det med undervisere, som til daglig er ansat på UCN i Aalborg.

Akademiuddannelsen i EL-installation har nemlig fået så mange tilmeldinger, at det har været nødvendigt at etablere ekstra hold. Det krævede ekstra undervisere inden for det tekniske og produktionsrettede område, og dem har UCN, som selv uddanner EL-Installatører.

”På KEA leverer vi den deltidsundervisning, som arbejdsmarkedet efterspørger. Og lige nu er efterspørgslen enorm. Vi er derfor glade for, at samarbejdet mellem University College Nordjylland og Københavns Erhvervsakademi er så godt, at vi kan hjælpe hinanden - til gavn for studerende og de virksomheder, som bruger os,” siger chefkonsulent på KEA Lars Thore Jensen.

Baggrunden for samarbejdet er et VEU-projekt, som giver flere mulighed for at tage tekniske og produktionsrettede akademiuddannelser.

”Jeg er sikker på, at det er den type samarbejder, der er brug for i forhold til, at uddannelsessektoren kan servicere virksomhedernes kompetencebehov inden for det tekniske og produktionsrettede område, hvor udviklingen løber meget stærkt,” siger områdedirektør Hanne Lendal.

”Og hvem ved, måske er det os, som låner undervisere fra Odense, Århus eller København næste gang.”

’Grundlæggende EL-tekniske beregninger på installationer’ er det første modul på den deltidsuddannelse, som fører frem til autorisationsprøven og efterfølgende kan give ret til at arbejde som autoriseret EL-installatør.

Undervisningen foregår på KEA Kompetence på Frederikkevej 8 i Hellerup.

Der er undervisning følgende dage:

Torsdag den 20/4

Mandag den 24/4

Torsdag den 27/4

Torsdag den 4/5

Torsdag den 11/5

Mandag den 15/5

Torsdag den 18/5

Onsdag den 24/5

Torsdag den 1/6

Torsdag den 8/6

Eksamen torsdag den 15/6

Yderligere oplysninger:          

Lars Thore Jensen, tlf. 24 66 80 52, E-mail:latj@kea.dk

Hanne Lendal, UCN, tlf. 72 69 16 80, E-mail:hle@act2learn.dk

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster