KEA kårer den bedste praktikvirksomhed :: kea.dk
Det sker

KEA kårer den bedste praktikvirksomhed

Som studerende på KEA har man et tæt samarbejde med erhvervslivet fra dag 1 - ikke mindst i kraft af praktikken. Nu kan de studerende nominere de sejeste praktikvirksomheder til Årets KEApraktik.

Rigtig mange virksomheder anerkender de studerende ved at tilbyde dem job efter praktikken. Og nu kan de mange begejstrede studerende også anerkende deres praktiksted ved at indstille virksomheden til Årets KEApraktik.

Det er studerende, som har været i praktik i efteråret 2017 eller foråret 2018, der kan nominere.

Der er deadline for indstillinger den 15. Marts kl.12. Den 18. april offentliggøres de fem nominerede og 24. april bliver vinderen af Årets KEApraktik offentliggjort.

Overvældende mange studerende indstillede sidste år deres praktikplads til at blive årets KEA-praktik. Vinderen blev produktionsteknolog Rasmus Christensen og amerikanske Regal Boats:

”Vi er beærede over at være nomineret til Årets KEApraktik. Rasmus har været et enormt aktiv for os og hjulpet med at forbedre vores processer og flow. Med det arbejde, han og holdet har gjort, er vores procestid faldet omkring 40 procent på det specifikke område. Han repræsenterer KEA med den største professionalisme. Det er uvurderligt for de studerende at få lov at være i praktik i virksomheder, som eksponerer dem for den virkelige verden, forbedrer deres selvtillid og hjælper dem med at teste og forfine deres færdigheder,” sagde Mark Vahle, Director of Manufacturing hos Regal Boats.

Juryen sagde blandt andet:

”Det er altid spændende, når folk søger ud. Rasmus har været med til at forbedre arbejdsmiljøet, han har skåret produktionstiden med 40 procent og i det hele taget skabt konkrete resultater for virksomheden og gjort en forskel for medarbejderne, og derfor er han også blevet tilbudt job. Det kan kun ske, fordi virksomheden har givet ham lov og haft tillid til at han kunne bidrage.”

Rasmus Christensen og Regal Boats endte også med at vinde den nationale konkurrence Årets Erhvervsakademipraktik, som blev afholdt i Operaen i København.

Vinderen af Årets KEApraktik 2018 sendes igen i år videre til den nationale konkurrence, der bliver afgjort den 16. maj i LEGO House i Billund.

FAKTA om Årets KEA-praktik

• Det er de studerende, der selv indstiller deres praktikophold

• Forløbet vurderes ud fra tre kriterier: personlig og faglig udvikling, den sociale oplevelse og evnen til at forvandle viden til værdi

• De studerende skal have været i praktik i efteråret 2017 eller foråret 2018

• De nominerede bliver offentliggjort den 18.april og vinderen kåres den 24. april

• Vinderen af Årets KEApraktik kåres af en jury, der består af repræsentanter for dansk erhvervsliv.

• Vinderen går videre til den nationale konkurrence 16.maj i LEGO House i Billund, hvor der findes én samlet vinder for alle erhvervsakademier i Danmark.

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster