KEA VIL HAVE DIN PLASTIK :: kea.dk
Det sker

KEA VIL HAVE DIN PLASTIK

I år er KEA repræsenteret på Roskilde Festival sammen med Copenhagen Maker. Vi vil vise Roskilde og dig, at det plastik, du plejer at smide ud, faktisk kan genbruges, og fx blive til en teltpløk. Så kom med din plastik.

Måske plastik-sorterer du allerede dit skrald derhjemme? Hvis ikke, er det bare om at dedikere en pose til plastik og tage det med til KEA Guldbergsgade. Her kan du aflevere din plast i de klare skraldepande ved elevatorerne på P1, P2, P3 og P4 på Guldbergsgade. 

Vi vil rigtig gerne genbruge din PP05 og PEHD02 plast. Hvad er PP05 og PEHD02, tænker du nok. Det er koder for den type plast, der bliver brugt til for eksempel tandbørster, ketchupflasker, tupperware låg, shampooflasker, beholdere med rengøringsmidler og noget legetøj mm.  Du finder ofte plastkoderne i bunden af produktet.

Hvis du er så heldig at skulle på Roskilde Festival i år, kan du også komme og aflevere dit plastikskrald i vores festivalstand – og eventuelt bytte den til en ny fin teltpløk. 

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster