Leg med din identitet - Rokoko-mania :: kea.dk
Det sker

Leg med din identitet - Rokoko-mania

KEA projektet ’I tråd med verden’ deltager i samarbejde om Identity Lab på udstillingen Rokoko-mania.

Designmuseum Danmark viser netop nu udstillingen Rokoko-mania. Rokoko-mania er en anderledes museumsoplevelse, der går i købet på rokoko som fænomen dengang og nu.

Skaber identiteter i et læringslaboratorium
I forbindelse med udstillingen er, der blevet udviklet et laboratorium for læring – et Identity Lab. KEA projektet ’I tråd med verden’ har deltaget i arbejdet med dette Identity Lab. Identity Lab leger med identitet, og hvad identitet er:
”Og det er netop grunden til, at projekt ’I tråd med verden’ blev inviteret med i samarbejdet. Vi repræsenterer netop en anden identitet gennem kvindernes forskellige kulturelle baggrund”, fortæller projektleder Caroline W. Fossum. I tråd med verden er målrettet etniske minoritetskvinder i alle aldre og med alle former for kompetenceniveau indenfor håndarbejde og design.

Rokokopuder med særpræg
Kvindernes biddrag til læringsrummet er en masse flotte puder. Alle puder er blevet trykt i samme fælles rokoko design, men efterfølgende udsmykket af den enkelte kvinde. Alle har sat deres personlige præg på puderne, fortæller Caroline W. Fossum.” Nogle med palietter, nogle med broderi, stærke farver osv”.

Kom selv og leg med
Resultatet er blevet superflot, og blev vist frem for offentligheden med en fernisering på hele projektet Rokoko-mania den 2. maj. Har du også lyst til at opleve udstillingen og lege med din identitet i det flotte Identity Lab - så kig forbi Designmuseum Danmark i Bredgade 68. Udstillingen vises til og med 23. september.

Læs mere om museet og udstillingen her.

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster