Mere business til El- og VVS-installatører :: kea.dk
Det sker

Mere business til El- og VVS-installatører

Få værktøjerne til at gøre den daglige drift mere effektiv. KEA Kompetence udbyder nu fire nye fag, som styrker den forretningsmæssige kunnen hos el- og VVS-installatører. De nye fag er udviklet i et tæt samarbejde med branchen.

Én ting er at kunne sit håndværk til fingerspidserne, noget andet er at være en dygtig leder med sans for forretning og drift.

”I installationsbranchen er vi dygtige teknikere, som håndterer store teknologiske forandringer, men vi skal også have fokus på indtjeningen og på kunderne. Med de nye fagmoduler øger vi installatørernes muligheder for at udvikle forretningen,” siger formand for arbejdsgiverorganisationen Tekniq og administrerende direktør Henrik Fugmann og fortsætter:

”På akademiuddannelserne kan man dygtiggøre sig, samtidig med at man arbejder. Den model betyder, at vi kan fastholde dygtige medarbejdere, som gerne vil vide og kunne mere. Og omvendt giver tilrettelæggelsen af akademiuddannelserne mulighed for, at de studerende kan bruges deres viden fra dagligdagen i undervisningen.”

De fire nye fag, som udbydes inden for akademiuddannelsen i El-installation og akademiuddannelsen i VVS-installation er:

·      Projektledelse og entreprisestyring        udbydes fra 29. Januar 2018

·      Virksomhedsdrift                                  udbydes fra 31. Januar 2018

·      Salg og kundeforståelse                        udbydes fra 27. august 2018

·      Ledelse og forretningsudvikling              udbydes fra 29. august 2018

Fagene er målrettet elektrikere, smede, VVS´ere, samt personer med elektronik- og svagstrømsuddannelsen eller automatik- og procesuddannelsen.

Fagene retter sig ligeledes til personer der ønsker aktuel viden om forretningsdrift i installationsbranchen.

Faget kan tages alene eller som en del af akademiuddannelsen i el-installation eller akademiuddannelsen i VVS-installation.

Tilmeld dig og læs mere på KEA.dk/kompetence

Yderligere oplysninger: Lars Thore Jensen, E-mail: latj@kea.dk tlf. 24 66 80 52

Studievejledning: Joan Nielsson Mathiasen, E- mail: jonm@kea.dk tlf. 24 98 20 10

,

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster