Ny opfindelse fjerner nøgle-problemer :: kea.dk
Det sker

Ny opfindelse fjerner nøgle-problemer

Hvem har ikke stået og bakset med at få nøgler ind i nøgleringen og prøvet at undgå klemmelus eller knække enten negle eller nøgler? Det er dødirriterende – eller var. For en KEA-studerende har opfundet en løsning og fået den patenteret.

Det her er en ’hvorfor tænkte jeg ikke på det-opfindelse’, som én skriver på Kickstarter, hvor man lige nu kan støtte EasyClick, så nøglerevolutionen kan sætte i gang.

Det virker ligeså så simpelt og indlysende som snørebånd og post-it’s, men faktum er, at ingen har tænkt på det før, og Vitali Kojounov har fået patent på sin opfindelse.

Den lille plastikdims gør processen med at sætte nøgler på / af en nøglering helt ubesværet. Du trykker blot den indre plastikkile ned på nøgleringen, som nu spreder ringen nok til at sætte din nøgle på, eller tage den ud – helt uden uden kamp.

Samtidig er der magneter i Easyclick, som hjælper dig til at holde styr på dine nøgler, så de ikke bliver væk.

Vitali Kojounov fik ideen i forbindelse med et projekt på Produktionsteknologen. Ideen fik virkelig positiv feedback fra såvel undervisere som studiekammerater og folk udenfor KEA. Efter sin uddannelse som produktionsteknolog tog Vitali Kojounov en PBA i produktudvikling og teknisk integration også på KEA, og sideløbene har han videreudviklet, testet og patenteret sin opfindelse.

Nu er han klar til at sætte den i produktion og lagt projektet op på kickstarter, hvor man kan forhåndskøbe Easyclick og dermed sikre, at den bliver sat i produktion.

Inde på Kickstarter kan du også se en lille demonstrationsvideo

The struggle was real – og nu er den slut.

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster