Ny programchef på KEA Kompetence :: kea.dk
Det sker

Ny programchef på KEA Kompetence

Den 1. juni tiltræder Martin T. Andersen som ny programchef på KEA KOMPETENCE. Martin T. Andersen blev valgt i et felt med mange stærke profiler.

Martin T. Andersen skifter fra en stilling i Mannaz A/S, hvor han har været Programme Director siden 2015. Martin T. Andersen har lang erfaring inden for uddannelsesområdet, idet han tidligere har været Director for HR Uddannelse i Coop, akademichef på EASJ, uddannelseschef i henholdsvis DSB og Statoil samt uddannelsesleder på BEC Business.

Martin T. Andersen kommer således med et bredt netværk og dyb indsigt i såvel det kommercielle marked, offentlig uddannelsesregulering samt kompetenceudvikling af både ledere og medarbejdere.

Om Martin T. Andersen siger rektor Ingo Østerskov: ”Jeg er utrolig glad for, at vi har fundet en ny stærk programchef til vores efteruddannelsesområde. Martin har solid ledelseserfaring og et skarpt blik for kundernes behov, hvilket er vigtigt i udviklingen af KEA KOMPETENCE. Desuden er jeg sikker på, at Martins personlighed og positive tilgang vil være en styrke både internt på programmet og i samspillet med fuldtidsuddannelserne samt KEAs eksterne partnere.”

Sammen med ledelsesholdet på KOMPETENCE får Martin T. Andersen til opgave at positionere KEA som en stærk leverandør og sparringspartner inden for efter- og videreuddannelse, og der vil være fokus på at øge omsætningen på området.

Martin T. Andersen bliver en del af ledelsesgruppen på KEA KOMPETENCE, der også omfatter erhvervschef Jørgen Ravnsbæk, chefkonsulent Lars Thore Jensen og administrationsleder Sidsel Breck, som tiltrådte 1. maj.

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster