Ny rektor på KEA :: kea.dk
Det sker

Ny rektor på KEA

Steen Enemark Kildesgaard er ny rektor på KEA – Københavns Erhvervsakademi.

Det bliver et velkommen tilbage til Steen Enemark Kildesgaard, når han tiltræder stillingen som rektor 1. januar 2018. Han var nemlig en yderst vellidt uddannelsesdirektør for områderne, der i dag udgøres af BYG, TEKNIK og KOMPETENCE fra 2011 til 2013.

”KEA er virkeligt et fantastisk sted. Spændende uddannelser, ambitiøse studerende, dygtige medarbejdere, moderne rammer og brancher, der gerne vil KEA. At få lov til at være rektor for KEA og skubbe bare lidt til retningen, er det mest meningsfulde, jeg kan komme i tanke om,” siger Steen Enemark Kildesgaard.

Steen Enemark Kildesgaard kommer fra en stilling som direktør i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. Her beskæftigede han sig særligt med strategisk udvikling af forvaltningens tilbud til børn og forældre, såsom implementering af folkeskolereformen og ændring af det samlede fritidstilbud, sikring af den samlede kapacitet i skole- og dagstilbud og implementering af de politiske beslutninger i forvaltningens arbejde.

På KEA var han som uddannelsesdirektør medlem af direktionen og ansvarlig for den løbende drift og udvikling af ni fuldtidsuddannelser på det tekniske og byggefaglige område, samt det samlede udbud af efter- og videreuddannelse på akademi- og diplomniveau. Herudover havde Steen Enemark Kildesgaard det tværgående direktionsansvar for den samlede kvalitetssikring af alle KEAs uddannelser samt overenskomst- og arbejdstidsaftaleområdet, hvor han indgik den første fælles arbejdstidsaftale for KEAs mange uddannelser.

Fra 2006 til 2010 var Steen Enemark Kildesgaard direktør i Gymnasieskolernes Rektorforening, der i dag hedder Danske Gymnasier, og før det startede han sin karriere i Budget- og Planlægningsafdelingen på Københavns Universitet, hvor han i 2003 blev konstitueret afdelingschef og i 2004 budgetchef for hele Københavns Universitet.

Og netop hans kendskab til uddannelsessektoren var en af grundene til, at bestyrelsen valgte Steen Enemark Kildesgaard som ny rektor på KEA:

”Han har stor erfaring med ledelse af forandringer, relationer og opgaveledelse samt forståelse for udvikling. Samtidig kan han sikre, at vi beholder benene på jorden og drifter. Steen Enemark Kildesgaard er en synlig og ligetil leder, der kommunikerer og kan sætte retning og mål,” siger bestyrelsesformand Henrik Salée.

Privat er Steen Enemark Kildesgaard gift med Nordisk HR-direktør i GroupM Signe Enemark Kildesgaard og far til fire i alderen 7-18 år. Han bor på Christianshavn og har en uddannelsesmæssig baggrund fra statskundskab og idræt på Københavns Universitet.

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster