Ny uddannelse på KEA; Professionsbachelor i smykker, teknologi og business :: kea.dk
Det sker

Ny uddannelse på KEA; Professionsbachelor i smykker, teknologi og business

Det er med stolthed at KEA – Københavns Erhvervsakademi nu endelig er blevet godkendt af Uddannelsesministeren til at udbyde uddannelsen Professionsbachelor i smykker, teknologi og business.

Godkendelsen er resultatet af et flerårigt udviklingsarbejde i tæt samarbejde med brancheforeninger og arbejdsmarkedets parter. Uddannelsen skal sikre fortsat udvikling og vækst i den danske smykkeindustri.

KEA er rigtigt stolte af, at Uddannelsesministeren endelig har givet godkendelse til at udbyde denne uddannelse. KEA har arbejdet benhårdt i flere år på at få udviklet en moderne smykkeuddannelse, der både lægger vægt på det gode håndværk samtidig med at den teknologiske og forretningsmæssige dimension er tænkt ind fra starten. Uddannelsen vil derfor give de kommende studerende kendskab til hele processen fra idé til solgt smykke.

Uddannelsen Professionsbachelor i smykker, teknologi og business er planlagt til at starte efter sommerferien 2012. Det er derfor muligt at søge om optagelse på uddannelsen i løbet af foråret og sommeren. Uddannelsen er i første omgang dimensioneret til 40 studerende. KEA er eneste godkendte udbyder af uddannelsen.

Læse mere om uddannelsen her

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster