Nyt partnerskab sikrer energioptimerede boliger :: kea.dk
Det sker

Nyt partnerskab sikrer energioptimerede boliger

KEA - Københavns Erhvervsakademi og EnergiTjenesten Øst etablerer et partnerskab om efter- og videreuddannelse inden for Energimærkningsordningen og BedreBolig-ordningen.

”EnergiTjenesten har tæt branchekontakt og derfor giver det rigtig god mening at indgå partnerskab med dem. For os som videregående uddannelsesinstitution er vi optaget af, at vores uddannelser og kurser understøtter virksomhederne i branchen bedst muligt,” siger chefkonsulent Lars Thore Jensen fra KEA Kompetence.

Og for EnergiTjenesten er et velfungerende uddannelsessystem forudsætningen for god Energimærkning og BedreBolig-rådgivning

”De to ordninger er væsentlige for gennemførelsen af dansk energipolitik. EnergiTjenestens konsulenter kan som undervisere bidrage med praktisk erfaring, god indsigt i lovgivning og baggrunden for ordningerne,” siger Janus Hendrichsen fra EnergiTjenesten.

Som en del af samarbejdet vil interesseorganisationer og andre blive inviteret til dialog om behov for kommunikation og nye uddannelsestiltag.

Samarbejdet mellem KEA Kompetence og EnergiTjenesten Øst omfatter det nuværende udbud af uddannelser:

Energikonsulent 1 (enfamiliehuse)

Energikonsulent 2 (flerfamiliehuse)

Genopfriskningskurser

BedreBolig-rådgiver (ydelsespakke 1)

BedreBolig-rådgiver (ydelsespakke 2)

Samarbejdet kommer dog også til at indeholde nye uddannelsestiltag i form af korte supplerende kurser.

Yderligere oplysninger:

Lars Thore Jensen, KEA Tlf. 24 66 80 52, E-mail: latj@kea.dk

Janus Hendrichsen, Energitjenesten Øst Tlf. 36 98 68 21, E-mail: jh@energitjenesten.dk

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster