Nyt samarbejde skal oplyse uddannelsesvejen :: kea.dk
Det sker

Nyt samarbejde skal oplyse uddannelsesvejen

KEA har indgået samarbejdsaftale med VEU-center Nordsjælland. Samarbejdet skal øge kendskabet til KEAs uddannelser hos borgerne såvel som regionens virksomheder.

KEA har fokus på at etablere værdifulde samarbejder med eksterne parter, og aftalen med VEU-center Nordsjælland understøtter strategien om at sikre en større rekruttering via AMU til AU på det tekniske område.

På KEA Kompetence vil der som udløber af denne aftale blive indgået en samarbejdsaftale med Erhvervsskolen Nordsjælland, der omfatter rekruttering og overgange fra AMU til AU. Samarbejdet skal gøre det lettere som AMU-kursist at komme ind på AU og samtidig få merit.

”Aftalen styrker KEAs generelle relation til Erhvervsskolen Nordsjælland og de øvrige uddannelsesinstitutioner, der indgår i VEU-Center Nordsjælland, så de bliver klædt bedre på i deres kendskab til KEAs udbud og muligheder i forhold til rekruttering til KEAs fuldtidsuddannelser, deltidsuddannelser samt KEAs samarbejde med Frederikssund Erhverv,” siger Jørgen Ravnsbæk, chef for KEA Erhverv.

Og på VEU-Center Nordsjælland ser de også frem til større sammenhæng:

"Med samarbejdsaftalen understøtter vi en større sammenhæng mellem AMU, FVU og uddannelserne på KEA - både for de borgere og virksomheder, der ved præcis hvilke kurser og moduler, de vil have, og for de mange, der har brug for vejledning til at komme den rette vej. Vi glæder os derfor meget til et tættere samarbejde med KEA om uddannelser og vejledning," siger Susanne Bomholt Andersen, Sekretariatsleder VEU-Center Nordsjælland.

Samarbejdet mellem VEU-center Nordsjælland og KEA er det første, men det er oplagt at etablere samarbejdsaftaler med flere VEU-centre i KEAs naturlige dækningsområde.

Læs mere om VEU-Center Nordsjælland her 

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster