SCHMUCK(e) smykker i München :: kea.dk
Det sker

SCHMUCK(e) smykker i München

11 studerende, 3 undervisere og en studieleder fra Institut for ædelmetal drog for nylig til årets SCHMUCK-messe i München. SCHMUCK-messen er en del af ’Handwerk & Design auf der Internationalen Handwerksmesse” og indholdsmæssigt beskæftiger den sig hovedsagligt med den kunstneriske side af smykkefaget.

Af Bo Pedersen, studieleder

En stor del af messen foregår meget passende rundt omkring på Münchens hyggelige små gallerier, som lægger hus til udstillinger med flere af verdens førende smykkekunstnere. Der var også flere danske bidrag, blandet andet Marie Louise Kristensen og Annette Dam med udstillingen ”BAVARIAN feat DK”, som blev besøgt af KEA-delegationen. Marie Louise Kristensen er i øvrigt tilknyttet Institut for Ædelmetal som underviser.

Derudover deltog de studerende i receptioner og besøgte et utal af gallerier for både at finde inspiration til deres hjemlige studieprojekter og ikke mindst at skabe kontakter! Branchen for unika- og kunstsmykker er begrænset og derfor er et godt internationalt netværk altafgørende.

SCHMUCK-messen bliver større og større for hvert år, både i antallet af udstillere, men også i købere og kunstinteresserede. Derfor er det intentionen at Institut for Ædelmetal laver en udstilling på næste års messe! Det vil forhåbentligt være et godt afsæt for de studerendes kommende karriere og en god mulighed for at skabe de internationale netværk, der er afgørende for at lykkes i denne branche.

Institut for ædelmetal har ansøgningsfrist 1. april. Læs mere om uddannelsen her.

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster