Skal du vinde iværksætterpris? :: kea.dk
Det sker

Skal du vinde iværksætterpris?

IVÆKSTprisen er iværksættermiljøets egen pris, som hvert år hylder de dygtigste danske iværksættere. Indstil dig selv eller dine studiekammerater.

Sidste år var Stine Gosvig fra KEA start-up’en Joli nomineret til prisen Årets Unge Håb, som gives til en iværksætter under 25 år, som har bevist, at alder ikke behøver at være en stopklods, og som har formået at tage en ide fra skolebænken og omdanne den til forretning.

Det handler om at hylde iværksætterhelte.

IVÆKSTpriserne uddeles til virksomheder, der har udmærket sig på vækstskalaen, og handler om den gode iværksætterhistorie. Derfor er IVÆKSTprisens vindere ikke bare iværksættere, der oplever økonomisk succes, men i lige så høj grad ildsjæle, der bryder rammerne og inspirerer andre med deres innovative ideer og vovede iværksættereventyr.

Priserne:

VÆKSTEVENTYRER
Med denne pris honoreres en virksomhed eller person, der i det seneste år har arbejdet sig frem til stor vækst. Årets væksteventyrer kan være en virksomhed, der har vækstet økonomisk, i virksomhedsstørrelse eller hvis brand på kort tid er vokset og har opnået høj status inden for sit felt.

MØNSTERBRYDER
Årets Mønsterbryder gives til en kvinde eller mand, der trods hårde odds har bevist sit værd inden for iværksætteri. En rollemodel, der med sit eksempel kan være med til at skubbe ligesindede ud over rampen og i gang med iværksætterdrømmen.

IDEALISTEN
Prisen for årets Idealist tildeles en dygtig iværksætter, der i den gode sags tjeneste har omsat idealer til praktisk realitet. Årets idealist er med andre ord en person, der har evnerne til at kombinere forretning med social bæredygtighed og ansvar. Denne iværksætter har sat spor i sin branche, der er til inspiration for andre iværksættere nu som i fremtiden.

UNGE HÅB
Prisen for årets Unge Håb gives til en ung iværksætter under 25, der har en lovende fremtid inden for iværksætteri foran sig, og som har kunnet bygge bro mellem idéer fra skolebænken og en succesfuld virksomhed. Årets unge håb har i en ung alder skabt succes og er med til at bane vejen for andre unge med iværksætterdrømme.

VOVEHALS
Prisen gives til en iværksætter, der har været forbilledlig i sit vovemod som iværksætter. Årets vovehals tager chancer, hvor ingen andre ser det mulige og har kastet sig ud i situationer, som de færreste ville. Denne iværksætter har vovet sig ud på dybt vand og har haft succes med det. 

STARTUP/CORPORATE COLLAB
Årets særpris er valgt i tråd med Global Entrepreneurship Week 2017, der sætter fokus på samarbejdet mellem store og små virksomheder. Prisen uddeles med fokus på, hvordan iværksættere har hentet inspiration fra store virksomheder og omvendt. Årets særprisen går til en duo, der har vist, at samarbejde betaler sig, og at små og store virksomheder kan gavne hinanden på flere fronter.

Husk at være saglig og præcis i din begrundelse. Brug meget gerne tal og konkrete eksempler. F.eks.:

Anders Andersen er markedsdominerende i Danmark med virksomheden Andersen. Markedsandelen på 75 % er opnået på bare 3 år. Den nu profitable virksomhed har allerede etableret sig på 5 eksportmarkeder med ren egenfinansiering. Trods den store multinationale konkurrence har Anders Andersen fundet et skarpt koncept, hvor både forhandler- og grossistledet er sprunget over.

Du kan indstille dig selv eller andre indtil 29.september.

Stemme fra 13.oktober til 10.november.

Og priserne uddeles 13.november. 

Læs mere her

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster