Sprogkurser skræddersyet til BYG-studerende :: kea.dk
Det sker

Sprogkurser skræddersyet til BYG-studerende

Byggeverdenen er blevet international, og derfor udbyder KEA nu et nyt engelskkursus, der er skræddersyet til de studerende på BYG. Interessen har været overvældende.

KEA har som den første videregående uddannelsesinstitution allieret sig med Studieskolen i København og udbyder nu ’English for Construction’ som et pilotprojekt.

Interessen for kurset har været overvældende – 150 mødte op til informationsmøde, og de 30 pladser blev revet væk.

Det er selvfølgelig oplagt, hvis man drømmer om det store udland – enten under uddannelsen eller bagefter. Men at kunne de fagspecifikke gloser på engelsk er også super relevant, selvom man agter at blive i Danmark – rigtig mange byggepladser er nemlig internationale. Eksempelvis har Metro-byggeriet over 60 nationaliteter.

”Kurset er den perfekte forberedelse, hvis man for eksempel skal i praktik eller på udveksling i udlandet. Men de nye sprogkompetencer gavner også på langt sigt. Vores dimittender bliver endnu bedre kommunikatører, og de vil kunne begå sig sikkert på internationale arbejdspladser,” siger Sophia Vejlgaard, chefkonsulent i KEA Studieservice.

Kurset er nøje afstemt med de fag, som undervises på BYG. De studerende lærer at tale præcist og selvsikkert om både byggefaget, arbejdspladsen og sig selv.

Det er planen, at engelskkurset skal udbydes hvert semester, og at starte et tilsvarende hold på tysk i foråret ’18. Der er en lille brugerbetaling for kurset, men KEA Studieservie yder økonomisk støtte.

 

 

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster