Studerende er taget til Silicon Valley :: kea.dk
Det sker

Studerende er taget til Silicon Valley

Studerende fra e-design og Multimedie Design er taget to tætpakkede uger til San Francisco med besøg hos blandt andre Indiegogo, Google og Zendesk, og hvor Business Dragons vil udfordre de studerendes start-ups.

21 studerende er taget på det, der må betegnes som drømmeturen – især hvis man har en god forretningside og brænder for iværksætteri. Og det gør de 21 studerende.

”Det er et meget ambitiøst innovations- og entrepreneurship forløb i San Francisco og Silicon Valley, hvor de studerende skal arbejde i tæt interaktion med store erhvervsprofiler og pitche deres forretningside for amerikanske virksomheder og organisationer,” siger Bodil Christine Reumert, som er underviser på forløbet.

I løbet af de næste to tætpakkede uger får de boostet deres viden om iværksætteri, innovation og disruption ved at indgå i tæt samarbejde med udvalgte partnere i USA, danske virksomheder i San Francisco og andre iværksættere, der har klaret den. Formålet er at opnå maksimal læring og interaktion med erhvervslivet, så de studerende modnes til at blive Danmarks nye iværksættere.

Der er aftaler med følgende virksomheder: 

Adobe

AirBnb

Unity

Zendesk

Cisco
Google
Netlify
O + A Design
Cobaltix
TechShop
Autodesk
Lyft
Clover
VM Ware 
Twenty Three
Indiegogo
+ en række workshop labs, innovation houses m.m. i Silicon Valley og San Francisco.

Forløbet er et samarbejde mellem KEA Digital og KEA Design.

Se billeder fra Bodil Christine Reumerts research-tur her:


 

 

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster