Studerende vinder Venture Cup med materiale-hjælper :: kea.dk
Det sker

Studerende vinder Venture Cup med materiale-hjælper

Guillaume Pierre Slizewicz vandt sammen med to andre studerende i kategorien ’Mobile & Web – Idea stage’ med deres platform der hjælper industrielle designere med at vælge de rigtige materialer til deres produkter.

Alle fysiske produkter er lavet af et eller flere former for materiale, og valget af materiale kan have en enorm indflydelse på produktets kvalitet, pris og æstetik.

At udvælge materialer er en udfordring industrielle designere ofte står med. Og mange af dem er frustrerede over at skulle bruge meget tid på at researche og afkode teknisk lingo, de ikke har viden om eller interesse i. Og det er den udfordring som MatEase løser med deres platform ved at forenkle og optimere udvælgelsesprocessen.

Men ud over at hjælpe designerne med at vælge de rette materialer, lader det også designerne opdage nye mulighede og gør det nemt for dem at kontakte leverandøren af materialet.

Ideen opstod under Future Entrepreneurs of Denmark Network hvor MatEase vandt både publikumsprisen og juryprisen – og nu også Venture Cup.

"Det var virkelig spændende at deltage i Venture Cup – og en anledning for mig til at opdage en ny del af Danmark eftersom det fandt sted i Odense. Men det bedste var at møde folk fra andre universiteter og udvikle projektet med dem. Lasse, Alexander, Shamail og jeg supplerer hinanden rigtig godt,” siger Guillaume Pierre Slizewicz, der til daglig studerer Production Technology på KEA.

Hvad skal der ske nu?

”Det hele skete virkelig hurtigt, og projektet er kun seks uger gammelt, så vi er stadig i begyndelsen af ​​processen. Vi har mødt en masse tankevækkende mennesker og modtaget en hel del feedback, som vi vil inkorporere i projektet. Vi tager alle de råd, vi kan få og researcher lidt videre, før vi bygger vores første prototype,” siger Guillaume Pierre Slizewicz.

Læs mere om Venture Cup her

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster