The Apple Girl nomineret til Iværksætter-pris :: kea.dk
Det sker

The Apple Girl nomineret til Iværksætter-pris

KEA dimittend Hannah Michaud er nomineret som Årets Idealist ved Ivækstprisen 2017 for sin opfindelse med æblelæder. Stem på hende her.

25 procent af et æble går til spilde i fødevareproduktionen.

Hannah Michaud genanvender restproduktet fra produktionen af æblemost og æblecider. Alene Meyers smider 600 tons æblepulp ud om året.

En del af det bruger Hannah Michaud til sit æblelæder – et nyt materiale, der kan bruges til alt fra legetøj, mobilcovers og emballage til accesories  og tøj. Det kan også bruges der, hvor man normalt ville bruge plastik som fx festivalarmbånd.

Æblelæder er vegansk og kan forarbejdes til at være både silkeblødt og stift.

I modsætning til konventionelt læder er æblelæder ikke en miljøsviner.

Ivækstprisen begrunder nomineringen af The Apple Girl sådan:

”Hannah Michaud er et stærkt inspirerende eksempel på, hvad mennesker kan skabe ud fra idealisme og handlekraft. Med sit engagement i virksomheden The Apple Girl er Hannah med til at gøre en milliardindustri bæredygtig uden at gå på kompromis.”

Hannah Michaud er ”sindssygt beæret” over at være nomineret:

”Det er en drøm at være nomineret. Og hvis Apple Girl vinder kan det være med til at give os momentum, øget interesse og flere potentielle investorer.”

Du kan stemme på Hannah og The Apple Girl her

 

 

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster