Valgte KEA fremfor jobtilbud :: kea.dk
Det sker

Valgte KEA fremfor jobtilbud

Hollandske Marijn Pool har lavet hjemmesider siden han var syv år og har sagt nej til flere jobtilbud, fordi han hellere ville læse på KEA.

Allerede som 7-årig begyndte Marijn Pool at kode, og som 8-årig var han med til at lave sin første hjemmeside. Som barn boede han nemlig tæt på sine fætre og kusiner og den ældste lavede lidt hjemmesider, så de skabte meget passende en hjemmeside for deres ’klub’.

Som 9-årig fik hans mor en kæreste, der var programmør, som lærte Marijn HTML, Java etc.

Som 16-årig startede han sit eget firma og begyndte at arbejde for seriøse kunder. Kort sagt lidt af et talen. Og et efterspurgt et af slagsen. Marijn Pool har sagt nej tak til flere jobtilbud – for at studere Multimediedesign på KEA:

”Lige nu er trenden og konjunkturerne sådan, at man ikke behøver et diplom bare man har et flot portfolie. Men sådan noget kan skifte, og jeg mener, det er vigtigt at have begge dele, så jeg satser på både uddannelse og portfolie.”

For nylig hold Adobe en konference i København, hvor Marijn Pool var inviteret til ikke bare konferencen, men også en middag om aftenen.

”Jeg tror, de var interesserede i mig, fordi jeg er ung og allerede har skabt en masse. Måske kommer vi til at arbejde sammen i fremtiden. Og det var godt at vide, hvad jeg kan forvente af dem, og hvad de kan forvente af mig.”

Hvad drømmer du om?

”Jeg er ikke en drømmer. Jeg forbereder mig, og vil gerne finde en måde at lave flere penge på det jeg gør. Og meget gerne større projekter for større virksomheder. På sigt vil jeg gerne hyre flere folk, så jeg kan koncentrere mig om  management og design. Men eg tror også på, at det er vigtigt at have viden om backend, selvom jeg er mere til frontend – det er godt at kende til begge dele.”

 

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster