KEA løber med stafetten :: kea.dk
Det sker

KEA løber med stafetten

KEAs medarbejdere og studerende løber endnu en gang med stafetten sammen med mange andre firmaer når verdens største motionsløb med 130 000 deltagere finder sted i løbet af fem festlige dage i Fælledparken.

Når DHL Stafetten løbes, overdrages depechen fra den ene løber på holdet til den næste. Med depechen overdrages ansvar og tillid til at den næste løber i kæden giver sit bedste for teamet. Man løber i hold af 5 personer og man løber i alt 5 km.

Torsdag d. 30. august 2012 i Fælledparken for KEA Runners og KEA Cheerleaders
KEAs studerende og medarbejdere får igen i år muligheden for at deltage i løbet – og hvis man bare gerne vil komme at heppe på sine studiekammerater eller gode kollegaer, så kan du også tilmelde dig som KEA Cheerleader. I år får KEA Runners nemlig opbakning af KEA Cheerleaders!

Der vil være oppyntede telte, mad og drikke til alle KEA Runners og Cheerleaders, gratis T-shirts og præmier til vinderholdet!!!Du kan allerede nu tilmelde dig og oprette dit eget hold.

Tilmelding og holdlister sendes til: DHL@kea.dk – hurtigst muligt og SENEST d. 15. august.

Kommenter nyheden

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster