KEA Alumne :: kea.dk
For virksomheder


KEA ALUMNE ER ET GRATIS NETVÆRK FOR DIG, DER ER DIMITTERET FRA KEA

 KEA Alumne giver dig mulighed for at at holde kontakten til KEA ved lige, møde eller gense tidl. medstuderende og styrke dit professionelle netværk og din karriere.

KEA er stadig interesseret i dig - også selvom du er dimitteret, og vi er spændte på at høre, hvor du er nu, samtidig med at vi står klar med sparring til og udviklingsmuligheder til dig.

Vi åbner KEAs værksteder for dig, så skulle du eller din virksomhed have behov for at benytte en Laser Cutter, 3D Printer eller besøge Material Design Lab, kan du booke tid via dette link.

KEA Alumne er nyopstartet og vil give dig mulighed for at blive opdateret på ny og relevant viden, både inden for dit felt og helt generelt.

Vores studerende synes også, at du er interessant, for du har prøvet det, de netop gennemlever, og du har måske nogle gode råd eller ideer til dem, hvordan man kommer igennem studiet og videre efter KEA. Har du lyst til at komme i kontakt med de studerende, kunne du måske have lyst til at tilmelde dig en mentorordning.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster