Bæredygtighed 27.9.12 :: kea.dk
For virksomheder

KEA Business Forum om Bæredygtighed er afholdt.

Du kan finde slides fra oplægsholdernes præsentationer herunder på siden og se video fra arrangementet.

Modtag information om kommende arrangementer

KEA Business Forum afholdes med et nyt emne igen i foråret. Vil du holde dig opdateret på kommende arrangementer, så tilmeld dig Business Forum og modtag nyhedsbrevet:

TILMELD DIG HER

FIND OS PÅ FACEBOOK HER

 


Hovedtaler: Direktør i Dansk Design Center Nille Juul-Sørensen

Nille Juul-Sørensen har siden 2004 arbejdet som Associate Director i Arup, et internationalt rådgivningsfirma med arkitekter, ingeniører, planlæggere og designere. Først tre år med base i London og senest med flere store projekter i Asien.

Før det var Nille Juul-Sørensen partner i KHR Arkitekter, hvor han blandt andet var ansvarlig for arkitekturen og designet af den eksisterende Metro – senest efterfulgt af designet af den kommende Cityring for Arup.

Han er modtager af Eckersberg Medaillen for sit arbejde på Københavns Metro, Nordisk Lyspris 2004 for lyset i Metroen og Hovedstadens Forskønnelsespris. Nille Juul-Sørensen blev også nomineret til Mies van der Rohe-prisen i 2005.

SE NILLE JUUL-SØRENSENS OPLÆG PÅ VIDEO HER PÅ SIDEN

 


Fra krise til en cirkulær økonomi        

Kan vi bidrage til miljøet og økonomien i samspil? 

Nicholas Krøyer Blok, Cradle People

Nicholas er uddannet KaosPilot med en baggrund i underholdnings- og mediebranchen. Han har startet flere socialøkonomiske projekter fra lokationer som New York til Shanghai.

Han beskriver den cirkulære økonomi som en løsning på den økonomiske krise og ressourcekrisen, der er baseret på at afskaffe "forbrug og smid-væk" kulturen. Der gives en introduktion til eksisterende eksempler fra primært Danmark, hvor virksomheder og myndigheder gennem deres handlinger ikke kun reducerer problemerne - de løser dem.

NICHOLAS KRØYER BLOK SLIDES


Hvad er KEA Business Forum?

KEA Business Forum samler to gange om året de mest spændende oplægsholdere under et relevant og aktuelt tema, der danner rammen for faglig inspiration og debat på tværs af virksomheder og studerende.

Bliv medlem af KEA Business Forum og vær en af de første, der får besked og mulighed for at tilmelde sig. 

TILMELD DIG HER

FIND OS PÅ FACEBOOKBæredygtighed som forretningsmæssig DNA

Maria Glæsel, partner/adm. dir. AIAYU

Maria er cand merc i finansiering og tidligere management konsulent hos Quartz+Co med speciale i strategi- og forretningsudvikling. Hun er medforfatter til bogen ”Klima på den strategiske agenda”, Børsens forlag 2008.

MARIA GLÆSEL SLIDES


Fremtidens bæredygtige byggeri 

Lone Feifer, projektchef, VELUX

Lone Feifer har en Master i Arkitektur fra 1993, og en postgraduate international master i energi og grøn arkitektur. Praktiserede på tegnestuer i Berlin til 1998, kom til VELUX i 1999. Har beskrevet uddannelser indenfor personale, strategi- business-, projekt- og innovationsledelse. Projektchef for strategisk projekt Sustainable Living in Buildings, engageret i bæredygtigt byggeri på strategisk og operationelt niveau. Aktiv i diverse netværk, arbejdsgrupper og taler på konferencer og debatter.

LONE FEIFER SLIDES


Zero Waste project
Maja Stabel,
studerende på Sustainable Fashion, den internationale linie

Maja beskriver projektet således: "The zero-waste project is about taking sustainability into the design process and eliminating waste already in the design and production phase due to a special zero waste pattern cutting method. The idea is to use every single square milimeter of the fabric, hence the name zero-waste. In the end, the final result will signal both a design and social point of view."

MAJA STABEL SLIDES

ZERO WASTE PROJECT VIDEO HER

 

 

 


Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster