Ledelse 9.12.13 :: kea.dk
For virksomheder

KEA Business Forum - ledelse

Uanset om arbejdspladsen er et kontor, en byggeplads, et værksted, eller noget helt fjerde, er der én ting, vi alle er optagede af: den gode ledelse.

Ledelse som faglighed var omdrejningspunkt for efterårets Business Forum, hvor vi havde inviteret 4 succesfulde ledere til at dele deres hemmeligheder med os.

Fælles for talerne er, at de foruden deres mangeårige erfaring med ledelse i praksis deler en fælles interesse for ledelsesfaglighedens udvikling, med blikket rettet mod fremtiden. 

Afslutningsvis kårede Ledernes Hovedorganisation tradition tro årets bedste speciale blandt dimittenderne fra ledelsesuddannelserne hos KEA Kompetence.

SE STEMNINGSVIDEOEN, PRODUCERET AF KEA STUDERENDE, FRA ARRANGEMENTET HERUNDER

PROGRAM for BUSINESSFORUM om ledelse

Mandag d. 9.12. IDA Mødecenter

Klokken
14.00Velkommen
14.10

Christian Have, indehaver og kreativ direktør i Have Kommunikation. Se præsentation

14.50
Alfred Josefsen, bestyrelsesformand i bl.a. UNICEF Danmark, adjungeret professor på CBS og tidl. direktør for IRMA.
15.30
Mia Søiberg, Indehaver af konsulethuset Go´Proces

16.05 
Pause

16.25
Hanne Lindblad, CEO for mobilselskabet Call me. Se præsentation

17.00
Ledernes Hovedorganisation kårer årets bedste ledelsesspeciale fra studerende hos KEA Kompetence

Christian Have

Indehaver og kreativ direktør i Have Kommunikation

Virksomheden er et af de førende kommunikations-bureauer i Europa inden for kunst, kultur, NGO’er og andre sociale organisationer, oplevelser og de kreative erhverv. Christian Have fungerer i sit erhverv som debattør, forfatter og kulturmeningsdanner. Christian har desuden sin egen rådgivningsvirksomhed, hvor han arbejder som rådgiver for individuelle aktører, særligt inden for den kreative og kulturelle verden. Se Christians præsentation fra KEA Business Forum 

Til toppen


Hanne Lindblad

CEO for mobilselskabet Call me

Hanne er en af de danske frontløbere inden for det nye “business as usual”, hvor social ansvarlighed og forretning kobles sammen på innovative måder, der bidrager til en positiv samfundsudvikling, samtidig med, at det skaber værdi for både medarbejdere, kunder og ejere. Hanne er en modig og visionær leder, som på en pragmatisk og enkel måde viser vejen for andre virksomheder, der ønsker at fremtidssikre deres forretning med bæredygtige forretningsmodeller, hvor det at gøre godt og tjene godt forenes i en skøn og meningsfuld harmoni. Se Hannes præsentation fra KEA Business Forum.

Til toppen


Mia Søiberg

Indehaver af konsulenthuset Go´Proces

Mia arbejder ofte med længere forløb i virksomheder, hvor hun samarbejder tæt med ledere og interne konsulenter. Hendes kunder er både store private virksomheder, fagforbund, a-kasser og arbejdspladser i den offentlige sektor. Gennem årene har Mia været involveret i 10 socialfondsprojekter, og fra 2003-2007 var hun ansvarlig for socialfondsprojektet Trampolin. Det involverede ca. 200 ledere og HR-ansvarlige fra ca. 80 forskellige statslige og private organisationer. Baseret på erfaringer og cases fra projektet har Mia skrevet bogen ”Ledelse og Køn”.

Til toppen


Alfred Josefsen

Bestyrelsesformand i bl.a. UNICEF Danmark, adjungeret professor på CBS og tidl. direktør for IRMA. 

Alfred Josefsen var lederen, som fik suset tilbage i Irma pigens skørter efter ekstremt dårlige år i 1990’erne. Han formåede at skabe flotte økonomiske resultater. Men ikke mindst skabte han arbejdsglæde, stolthed og engagement blandt medarbejderne. Samt gjorde IRMA den butikskæde i Danmark med flest økologiske varer på hylderne. Under Alfreds ledelse blev kæden flere gange kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser. I 2003 vandt virksomheden EU’s Troværdighedspris for Bedste Interne Kommunikation. Selv blev Alfred Josefsen i 2003 valgt som Årets leder i Danmark af Ledernes Hovedorganisation.

Til toppen

Hvad er KEA Business Forum?

KEA Business Forum samler to gange om året de mest spændende oplægsholdere under et relevant og aktuelt tema, der danner rammen for faglig inspiration og debat på tværs af virksomheder og studerende.

KEA Business Forum for første halvår '13 er afviklet - du kan læse om arrangementet og se billeder her. Vi afholder Business Forum med et nyt, højaktuelt emne igen i efteråret. Bliv medlem af KEA Business Forum og vær en af de første, der får besked og mulighed for at tilmelde sig. 

Meld dig ind her

Find os på Facebook

Billeder fra tidligere Business Forum Netværksarrangementer

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster