FACILITETER :: kea.dk
KEA life

KEA BIBLIOTEK

Du finder KEA Bibliotek på Guldbergsgade 29, 2200 KBH N. Biblioteket dækker alle uddannelser på KEA, og har bøger, tidsskrifter og online databaser inden for alle fag på KEA. 

Hvad enten du har brug for hjælp til research, informationssøgning eller blot vil slappe af i bibliotekets lækre omgivelser, så er du mere end velkommen! Biblioteket har plads til alle, og ser det som deres fornemmeste opgave at understøtte de studerende på KEA! 

Læs mere om biblioteket her


KEA MAKERLAB

MAKERLAB er et prototypeværksted for KEAs studerende, undervisere, forskere og medlemmer af samarbejdende institutioner. For at få adgang til værkstedet, skal brugerne have gennemført et af MAKERLAB introkurser.

MAKERLAB holder også maskinspecifikke kurser, hvor de studerende får ‘hands on’ erfaring med maskinerne.

Åbningstider:

Værksted: Man-Fre 09-16

Arbejdsrum: Man-Fre 09-22

Læs mere om MAKERLAB her: https://kea-makerlab.github.io/hello/


FORSKNING OG INNOVATION

Forskning & Innovation (F&I) er et centralt center på KEA, der leder udviklingsprojekter, der igen understøtter den faglige og didaktiske udvikling af undervisningen. 

Som studerende kan du tage fat i F&I, hvis du vil udvikle en forretnings- eller produktidé. Til det formål er der blandt andet Mindset Accelerator samt inkubator og startup-forløbet, Ignite. Skriv til entrepreneur@kea.dk hvis du vil høre mere om dine mange muligheder for at virkeliggøre drømmen om at starte din egen virksomhed.   

Læs mere om F&I her: http://www.kea.dk/da/topmenu/forskning-innovation/

KEA GLOBAL

Hos KEA Global kan du få råd og vejledning til ophold i udlandet. KEA Global understøtter med dedikerede medarbejdere de enkelte programområder i forhold til netop deres muligheder for udvekslings- og praktikophold i udlandet. KEA har en lang række samarbejdsinstitutioner og mulighederne for at give din uddanelse en international toning er mange.

Global kan findes på de enkelte KEA adresser eller på Student Info på Fronter. Der kan læse om dine muligheder internationale muligheder.

Find kontaktinformation om din internationale koordinator her

Læs mere om dine internationale muligheder her.


MATERIAL DESIGN LAB & MATERIALEBIBLIOTEKET

MATERIALEBIBLIOTEKET

På KEA har vi nordens største materialebibliotek, Material Connexion. Her kan du få viden om, røre ved og blive inspireret af et hav af forskellige materialeprøver. Materialerne kan indgå i alt fra tøjdesign til isolering af installationer, og personalet står klar til at guide dig til at gøre det mest effektive og innovative materialevalg. Du finder Material Connexion på Guldbergsgade i forbindelse med Biblioteket

MATERIAL DESIGN LAB

I Material Design Lab kan du arbejde med og teste materialernes egenskaber. Det er en faglig legeplads, hvor materialerne kan strækkes og kombineres til nye anvendelser under kyndig vejledning. Du finder Material Design Lab i Lille Anneks på Guldbergsgade, overfor studenterbutikken.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster