STUDIELIV & ALUMNE :: kea.dk
KEA life

KEA STUDIELIV

På KEA er der et stærkt samarbejde med engagerede studerende, som er med til at skabe et godt studiemiljø. Studerende på KEA kan derfor involvere sig - og deltage - i alt fra Fredagsbarer,KEA Sport, DSR, RUS- og festudvalg til vores Buddy-ordning.

Skriv til KEA Studieliv på studieliv@kea.dk 

Find os på Facebook 

https://www.facebook.com/KEAstudentlife/ 

Læs mere her http://www.kea.dk/da/kea-life/studiehaandbogen/studiemiljoe/


KEA ALUMNE

Når du er færdig med din uddannelse, kan du bevare kontakten til KEA. Ved at være medlem af KEA Alumne får du mulighed for møde eller gense tidligere medstuderende og styrke dit professionelle netværk og din karriere. KEA er stadig interesseret i dig - også selvom du er dimitteret, og vi er spændte på at høre, hvor du er nu, samtidig med at vi står klar med sparring og udviklingsmuligheder til dig. KEA Alumne støtter dig i skiftet fra studerende til jobsøgende og ansat, alt i mens vi fortsat er din sparringspartner.

Læs mere på www.kea.dk/alumne

BUDDY-ORDNING

Du kan blive Buddy for en international KEA studerende og på den måde udvide dit internationale netværk og træne dit engelske. Som Buddy hjælper du en udenlandsk studerende med at komme i gang på studiet og blive introduceret for livet i København. Læs mere på www.kea.dk/buddy


SOCIALE MEDIER

Her er de vigtigste steder, du kan finde KEA på de sociale medier

FACEBOOK

KEA

KEAstudentlife

Keabibliotek

MaterialDesignLab

KEAentrepreneurshipnetworks

Keabookmarket

INSTAGRAM

#kealife

#keaglobal

#kealibrary

 

 

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster