KEA REPORTS :: kea.dk
KEA life

KEA REPORTS

KEA Reports er KEAs helt eget magasin, som skildrer livets gang på KEA, og som skal inspirere nye som kommende studerende, såvel som KEA medarbejdere og andre, som gerne vil følge med i, hvad der sker på KEA.

Magasinet sætter fra forskellige vinkler spot på den værdi, som uddannelse skaber for samfundet og har et stærkt fokus på erhvervsakademiets uddannelser i bredt samfundsmæssigt perspektiv. Lidt af en kunst, for bladet skal ramme en bred målgruppe med forskellige interesser for uddannelser og fag.

FAKTA

KEA REPORTS er udarbejdet i samarbejde mellem KEA og Malling Publications.
Magasinet distribueres til samarbejdspartnere, erhvervskontakter og ikke mindst kommende og nuværende studerende og ansatte på KEA.
Bladet udkommer en gang om året med skiftende tematikker i et trykt oplag på 15.000 danske eksemplarer og 5.000 engelske.

Ønsker du magasinet tilsendt, så skriv til os på reports@kea.dk

Tip redaktionen på reports@kea.dk

Link til webudgaven

 

 

english edition

KEA Quarterly is a new magazine about KEA students, start ups and trends with in the fields of study at Copenhagen School of Design and Technology.

The magazine is produced in collaboration between KEA and Malling Publications.

The magazine is published once a year. You can get an issue at your local KEA adress or by sending us an email.

Please mail your ideas and feedback for the magazine to reports@kea.dk

Link to the digital magazine

 

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster