Uddannelsesjura :: kea.dk
KEA life

Uddannelsesjura

Din uddannelse er en godkendt del af det offentlige uddannelsessystem og den øverst ansvarlige for området er uddannelses- og forskningsministeren.

Studieordningen er et retsligt dokument, som indenfor de rammer der er fastsat i gældende love og bekendtgørelser, fastsætter en række bestemmelser for din uddannelse. Den beskriver eksempelvis, hvad dine fag handler om og vil give dig af viden, færdigheder og kompetencer, hvilket semester de kommer i, hvordan I arbejder på studiet, hvordan eksamen foregår osv.

Hvis du ønsker at orientere dig i de gældende love og bekendtgørelser på uddannelsesområdet, eller for en specifik uddannelse for KEA, kan du finde love og bekendtgørelser på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside.

Alternativt kan du gå ind på Retsinformations hjemmeside hvor du kan lave en fritekstsøgning i hele det danske lovregister – herunder de uddannelsesspecifikke bekendtgørelser.

Du kan finde studieordningen for din uddannelse under ”Uddannelser”. Vælg din uddannelse og klik her efter på fanen ”fakta”.

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster