Forskning og Innovation – Bibliotek og materiale :: kea.dk
KEA life

Forsking og Innovation - Bibliotek og materiale

Forskning og Innovation arbejder dagligt med at tænke i og igangsætte aktiviteter målrettet til dig som studerende på KEA. Vi udvikler konkrete undervisningsforløb af kortere og længere varighed, tilbyder kurser, workshops og rådgivning, deltagelse i faglige netværk og tværfaglige projektforløb, samt brug af bibliotek og forskellige labs. Alle vores aktiviteter har til formål at udvikle og styrke dine innovative og entreprenante evner med fokus på at fremme din faglige handlekraft.

Forskning & Innovations opgaveportefølje omfatter bl.a.:

  • Rådgivning inden for bl.a. innovation, entreprenørskab, materialer og informationsøgning
  • Udvikling og afvikling af projekter, kurser, introduktioner til labs, workshops m.m.

BIBLIOTEK  & LABS

KEA bibliotek er et samlingssted for studerende og undervisere på KEA, der giver rum til inspiration, fordybelse og gruppearbejde. Vi har de nyeste bøger og magasiner målrettet din uddannelse. Bibliotekspersonalet hjælper dig gerne med at finde litteratur eller inspiration til store og små opgaver gennem hele din uddannelse.

Du kan når som helst søge online i bibliotekets Digital Library og database på Kea.dk. For at logge ind, har du brug for et særligt brugernavn og kode. Dette finder du på Fronter/Student Info (DK/INT).

Biblioteket afholder løbende kurser i informationssøgning, opgaveskrivning m.fl., hvor alle studerende på KEA kan tilmelde sig. Hold øje med kursusdatoerne på Fronter/Student Info (DK/INT) samt Bibliotekets Facebook-side, hvor du også kan finde litteraturtips, events, konkurrencer m.m.

Kontakt: bibliotek@kea.dk 
 
 
Material Design Lab har til formål at udvikle og formidle viden om bæredygtighed og innovation inden for materialer og produktion.

Material Design Lab består af boksen, der indeholder en samling af grundmaterialer, et laboratorium hvor materialer afprøves og udvikles, og Nordens største materialebibliotek – Material ConneXion - som indeholder 1500 fysiske materialeprøver og en digital database med 7.500 materialer.

Ønsker du en introduktion til Material Design Lab´s forskellige faciliteter så send os en mail eller kig forbi Guldbergsgade 29N, 2200 København N hvor vi har til huse.

Kontakt: material@kea.dk


KEA INKubator
er et arbejdsfællesskab for KEA studerende, der ønsker at udvikle forretningsidéer og realisere egen virksomhed. Du skal ansøge om at blive optaget i INKubatoren, der udover en fast plads i et central beliggende kontormiljø Guldbergsgade løbende tilbyder vejledning fra undervisere og medarbejdere i Forskning & Innovation, relevante oplæg og workshops om forretningsudvikling, idégenerering, Pretotyping m.m. Du finder yderligere information omkring optagelsesprocedure på kea.dk/forskning&innovation


KEA Accelerator
er et intensivt forløb på tre måneder, hvor du som studerende på KEA får mulighed for at omsætte din idé til et valideret forretningskoncept. Forløbet klæder dig på til at innovere igennem udvikling af nye forretningsmodeller, finde nye målgrupper, opstille nye værditilbud, m.v. Forløbet afsluttes ved, at konceptet testes op mod markedet for at finde ud af, om der er en reel interesse herfor, førend der investeres yderligere ressourcer (tid, penge og fokus).

Forløbet udbydes ca. to gange per semester og optagelse sker via optagelsesprøve. Hold øje med kursusdatoerne på Fronter/Student Info (DK/INT) og facebook.com/keabibliotek og find yderligere information på kea.dk/forskning&innovation

Kontakt: toko@kea.dk

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster