Nyheder fra KEA :: kea.dk
Presse

Nyheder fra KEA

Nu er det sidste chance for at melde sig til dette års Youth Fashion Summit et samarbejde mellem FN, Global Fashion Agenda (tidl. Danish Fashion Institute) og KEA.

 

 

Fokus er på almindelige mennesker på kurset Writing for story, fordi alle har en historie – ikke kun de kendte. Portrættet fortæller om den enkelte, men kan i høj grad også sige noget om livet.

Statens Museum for Kunst har digitaliseret en stor del af deres kunst, og nu er den til fri afbenyttelse. MMD-studerende viser, hvad den kan bruges til.

Steen Enemark Kildesgaard er ny rektor på KEA – Københavns Erhvervsakademi.

Studerende på designteknologen har de seneste uger arbejdet på et case study om H&M og udviklet deres bud på et nyt hypotetisk bæredygtigt koncept til H&M Divided målrettet unge mellem 14 og 17 år.

Martin Bregnhøi har både undervist elever på musikkonservatoriet og it-studerende her på KEA. Forskellen på de to og behovet for jazz i fremtidens uddannelse var emnet for et oplæg på Educa Berlin, som skabte livlig debat.

Få værktøjerne til at gøre den daglige drift mere effektiv. KEA Kompetence udbyder nu fire nye fag, som styrker den forretningsmæssige kunnen hos el- og VVS-installatører. De nye fag er udviklet i et tæt samarbejde med branchen.

Studerende på Smykker, Teknologi og Business har designet emballage og displays til virksomheden Marc’Harit, der forhandler bæredygtige perler til blandt andre Shamballa.

Konkurrencen indenfor takeaway nytårsmenuer er benhård. Vladimirs køkken bad derfor studerende om bud på både emballage og markedsføring, der kan generere endnu flere kunder.

KEA indgår samarbejde med Nordic designers Aid, som tjener penge på kasseret designertøj og investerer dem i Sydafrika til gavn for unge kvinder der.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster