Nyheder fra KEA :: kea.dk
Presse

Nyheder fra KEA

På et ekstraordinært bestyrelsesmøde den 6. marts tog bestyrelsen beslutning om en ny organisering for KEA fremadrettet. I den forbindelse skal ansættes tre nye direktører.

Som studerende på KEA har man et tæt samarbejde med erhvervslivet fra dag 1 - ikke mindst i kraft af praktikken. Nu kan de studerende nominere de sejeste praktikvirksomheder til Årets KEApraktik.

Chace Race er racerspillets svar på skak, hvor hele business-delen bag Formel 1 også er en del af spillet. 1.præmien i de kommende verdensmesterskaber er på 1 mio. dollars.

Digitaliseringen af undervisning koster milliarder – og måske også vores børns læring. Effekten af årtiers digitalisering har stadig ikke vist sig. Tværtimod.

To KEA studerende havde deres styles med på den nyligt overståede modemesse – deres design blev til virkelighed gennem virksomheden Schulz by Crowd.

Studerende på Sustainable Fashion, Fashion Management og Pattern Design har designet bæredygtige styles og skabt et bæredygtigt koncept for det danske brand Ganni.

KEA dimittend Felipe Coelho er kun 23 år, men har allerede startet sit eget mærke, der angriber mode og modebranchen radikalt anderledes.

KEA-studerende har undersøgt, hvordan vores opfattelse af kød påvirkes af producenternes design, og hvordan vi i virkeligheden har det med kød - blandt andet via face-tracking.

Jazz lever i bedste velgående blandt en ny generation af unge danske talenter, og det har studerende på Multimediedesign formidlet via en række små film og videoer.

Efter 24 timers intens battle kunne et hold Computer Science-studerende kalde sig vindere af Hackathon 2018.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster