Nyheder fra KEA :: kea.dk
Presse

Nyheder fra KEA

KEA indgår samarbejde med Nordic designers Aid, som tjener penge på kasseret designertøj og investerer dem i Sydafrika til gavn for unge kvinder der.

Bronco - et magasin skabt af e-designstuderende på kun 45 dage. Magasinet handler om iværksætteri - et så fortærsket emne, at ordet ikke er nævnt én eneste gang i hele magasinet.

 

13 udvalgte studerende har besøgt Peugeot Design Lab og ikke mindst deres udviklingsafdeling, hvor der normalt er forment adgang for alle andre end designerne.

Studerende på Multimediedesign har skabt en række videoer til Folkekirkens Nødhjælps Giv en ged-kampagne.

NEH Live: Funding & Pitching er et nyt koncept, som samler studerende med en iværksætter i maven til en eftermiddag med professionel inspiration, networking og startup-træning.

Lucas Vammen Kistrup læser til El-installatør og skal i praktik i CERN, som huser verdens vildeste partikelacceleratorer.

Studerende på Smykker, teknologi og business har fået til opgave at genfortolke det klassiske marguerite-smykke for Lund Copenhagen og skabe en ny bestseller.

KEA dimittend Hannah Michaud har vundet prisen Årets Idealist ved Ivækstprisen 2017 for sin opfindelse med æblelæder.

 

The DIF er en online festival, hvor du kan opleve og høre de nyeste og mest interessante ideer fra nogle af verdens førende designere, entreprenører og business folk. KEAs Mette Bak Andersen og Material Design Lab er en af dem.

Studerende på Multimediedesign har ageret sparringspartnere for TV2- regionerne, som står bag kampagnen #Opstemt på SoMe.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster