Nyheder fra KEA :: kea.dk
Presse

Nyheder fra KEA

Kan man placere et vedvarende madproduktionssystem midt i dagligstuen eller soveværelset? ”Sagtens,” siger den unge KEA-uddannede designer og idémager Tobias Juul Brøgger-Jensen. Galt eller genialt? Bedøm selv.

 

Anne Sofie Falcke Hansen var 20 år gammel, da hun rejste alene til Australien for at læse et semester på Griffith University som led i sin toårige multimediedesign-uddannelse. Det gav hende masser af selvtillid, og hun fandt ud af, i hvilken retning hun vil fortsætte sit...

For two days students from Sweden, Norway and Denmark collaborated on a BIM workshop (Building Information Modelling) gaining both new technical/software tools as well as communication and collaboration skills. James Harty and Christian Laustsen, both teachers in the...

Det er de vaskeægte værdier og sagen, du brænder for, der kan gøre din virksomheds brand stærkt. Sådan lød et af perspektiverne på hvad branding er og handler om på KEA Business Forum, der torsdag trak fulde huse til.

 

Affaldssortering med mindre transport, vandbesparende blandingsbatterier, varmlufts-opvarmede huse og supertynd isolering er blot nogle af de bæredygtige løsninger til rækkehuse udviklet af de kommende bygningskonstruktører (dansk linje), som der blev lavet salgsfremstød for...

25.000 kr. venter til den eller de mest innovative studerende ved et dansk erhvervsakademi, der kan bevise sin/deres innovations-faktor.

Kunsthåndværkerprisen af 1879 er overdraget til Københavns Erhvervsakademi af KTS Københavns Tekniske Skole. Der indkaldes netop nu værker til bedømmelse.

Det er nu ét år siden, at KEA - Københavns Erhvervsakademi købte internetportalen BIMbyen.dk af tre tidligere bygningskonstruktør-elever. BIMbyen.dk er ret beset en portal for de få, men med betydning for rigtig mange. Hvordan?

11 studerende, 3 undervisere og en studieleder fra Institut for ædelmetal drog for nylig til årets SCHMUCK-messe i München. SCHMUCK-messen er en del af ’Handwerk & Design auf der Internationalen Handwerksmesse” og indholdsmæssigt beskæftiger den sig hovedsagligt med den...

H.C. Andersen, kinesisk forår, chill & grill og nordisk mad er nogle af de koncepter, som KEA-studerende mener, vil kunne udvide sæsonen og øge besøgstallet i Tivoli.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster