Nyheder fra KEA :: kea.dk
Presse

Nyheder fra KEA

Med støtte fra RCE-Danmark, begynder Københavns Erhvervsakademi (KEA) og Vestforbrænding til januar et samarbejde om udvikling af nye undervisningsforløb om ”Design, bæredygtighed og affaldsforebyggelse”.

Det EU-støttede innovations- og vidensprojekt, Foodbest, har netop afrundet et succesfuldt parløb med 180 førstesemesterstuderende fra multimediedesigner-linjen på KEA - Københavns Erhvervsakademi.

De studerende på tredje og fjerde semester af bygningskonstruktøruddannelsen på KEA – Københavns Erhvervsakademi er fortrolige med virkelighedens krav og forventninger. Så fortrolige, at deres semesterprojekter for nylig ved en udstilling blev underkastet eksterne eksperters...

Salget af den danske opfindelse, Cord Controller, er tæt på at have skaffet en kvart million kroner til kræftforskning. Hvorfor? Fordi folkene bag har valgt at donere halvdelen af overskuddet til Kræftens Bekæmpelse. Det succesfulde projekt startede som en eksamensopgave på...

Så er der liv i KEA igen

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster