Nyheder fra KEA :: kea.dk
Presse

Nyheder fra KEA

H.C. Andersen, kinesisk forår, chill & grill og nordisk mad er nogle af de koncepter, som KEA-studerende mener, vil kunne udvide sæsonen og øge besøgstallet i Tivoli.

Fredag og lørdag den 23.-24. marts står i robotternes tegn, når KEA – Københavns Erhvervsakademi lægger hus til erhvervsakademiernes uofficielle Danmarksmesterskaber i konstruktion og programmering af robotter.

Det er med stolthed at KEA – Københavns Erhvervsakademi nu endelig har fået godkendelsen af Uddannelsesministeren til at udbyde uddannelsen Professionsbachelor i smykker, teknologi og business. Godkendelsen er resultatet af et flerårigt udviklingsarbejde i tæt samarbejde med...

Kort- og landmålingsteknikere er jaget vildt på det danske jobmarked. Jobbene hænger billedligt talt på træerne – klar til at blive plukket ned af personer, som gennemgår den toårige uddannelse.

Morgendagens smykkedesignere skal rumme både utæmmet, kreativ skaberkraft - og et snusfornuftigt, skarpt blik for god forretning. Derfor har KEA – Københavns Erhvervsakademi skabt uddannelsen Professionsbachelor i smykker, teknologi og business.

En række studerende ved KEAs PBA i Design/Business fik denne vinter til opgave at identificere en trend.

Landets handelsskoler og erhvervsakademier er til daglig fortrinlige samarbejdspartnere. Men når institutionerne dyster om, hvem der skal modtage legatet Innovativ Business, er sagen en anden. I år løb Aarhus Købmandsskole med ”sejren” og hovedlegatet på 30.000 kroner.

Vespa - det legendariske, italienske scootermærke - vil gerne tilbage i danskernes hjerter. Derfor er den danske importør gået i gang med at støve brandet af – med hjælp fra en gruppe brand design-studerende fra KEA – Københavns Erhvervsakademi.

Syv pilotprojekter skal give inspiration til at højne kvaliteten af undervisningen på erhvervsskoler og erhvervsakademier.

Bolsjestriber og en frynset bowlerhat fik dommerpanelet til at trække på smilebåndet, da tre studerende viste deres kollektioner frem for et internationalt publikum på årets Designers Nest.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster