PBA i Design & Business :: kea.dk
Uddannelser

PBA i Design & Business

Professionsbachelor i DESIGN & BUSINESS er en top-up-uddannelse på halvandet år med 5 danske og 3 internationale specialer, der alle er rettet mod forskellige markeder indenfor mode- og livsstilsbranchen. I løbet af 3 intense semestre lærer du at tilrettelægge, lede og udføre komplekse, analytiske og kreative opgaver med relevant praksis og teori. Dermed kan du efterfølgende arbejde som f.eks. konceptudvikler, brand designer, iværksætter, purchaser, sustainable fashion designer eller pattern designer.

Grundlæggende for alle specialeretningerne er fagene design, business, sociologi, vidensproduktion og metode. Som en rød tråd igennem hele dit studieforløb har du tæt kontakt til virksomheder, som du koncept- og/eller produktudvikler i samarbejde med. Du skal også i praktik i en virksomhed, hvor du har mulighed for af afprøve dine færdigheder i praksis og få brugbare erfaringer med arbejdslivet i branchen. Således har du allerede som studerende på KEA – professionsbachelor i DESIGN og BUSINESS grundlagt en praksisnær tilknytning og et netværk til branchen. I løbet af din uddannelse kommer du til at besøge både virksomheder og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland – eksempelvis i forbindelse med rejser, praktik og udveksling.

Sustainable Fashion Design (DK + INT)

Her arbejder du kreativt, konceptuelt og innovativt med beklædningsdesign og accessories i en bæredygtig og markedsorienteret kontekst. Læs mere.

Pattern Design (DK)
Her arbejder du innovativt og praksisnært med problemløsning og produktudvikling og indgår aktivt i den kreative proces i udvikling og konstruktion af form og bæredygtigt materialevalg til beklædningsdesign. Læs mere.

Fashion Management (INT)
Her arbejder du med ledelse og styring af mode- og livsstilsbranchens supply chain i en global kontekst og med et bæredygtigt fokus. Du arbejder med indkøb, kvalitetsvurdering, produktudvikling, økonomi og interkulturel kommunikation. Læs mere.

Brand Design (DK)
Her arbejder du strategisk, kommunikativt og kreativt med at designe og konceptudvikle stærke brands, baseret på grundige analyser af virksomheden, markedet, kultur og trends. Læs mere.

Communication Design & Media (DK + INT)
Her arbejder du innovativt i krydsfeltet mellem tendenser, sociologi, retorik og grafisk design for at kunne levere innovativ kommunikation både skriftligt og visuelt på forskellige medieplatforme. Læs mere.

Entrepreneurship (DK)
Her arbejder du med innovation, kreative processer, projektledelse og organisation med sigte på iværksætteri af problemløsende forretningskoncepter i en brugerdreven og kommerciel kontekst. Du analyserer, udvikler med preto- og prototyping, validerer og gennemfører innovative løsninger i din egen eller i en eksisterende virksomhed. Læs mere.

STUDIETS INDHOLD OG OPBYGNING

 

5. semester:

Fællesdel (15 ECTS) i følgende fag:

Design, Business, Sociologi og Vidensproduktion og Metode

Specialeretning (10 ECTS):

Sustainable Fashion Design, Pattern Design, Fashion Management, Brand Design, Communication Design & Media og Entrepreneurship.

Valgfag (5 ECTS)

 

6. semester:
Specialeretning (20 ECTS):

Sustainable Fashion Design, Pattern Design, Fashion Management, Brand Design, Communication Design & Media og Entrepreneurship.

Valgfag (5 ECTS)

Praktik (5 ECTS)

7. semester:
Praktik, fortsat (10 ECTS)

Afgangsprojekt (20 ECTS)

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook og YOUtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster