Jobmuligheder :: kea.dk
Uddannelser

Jobmuligheder

Automationsteknologen er beskæftiget inden for det private eller det offentlige i ind– eller udland, i en produktion og procesindustri: byggeri, medicinfirma, fødevareindustri, slagterier, mejerier, kraftværk og energiforsyning, rådgivende virksomhed, salgsingeniør m.fl.

  • Automationsteknologen arbejder med planlægning og opbygning af automatiske anlæg, softwareprogrammering af industricomputere, indkøring af anlæg, optimering og automatisering af tekniske innovative processer.
     
  • Automationsteknologen er en del af driften ved udvikling af nye automatiske anlæg og tekniske systemer i produktion og procesindustri som f.eks. kraftværker og energiforsyningsanlæg, medicinindustrien og fødevareindustrien.
     
  • Automationsteknologen indgår i teams af drifts- og ledelsesfunktioner som projektleder og kan lede udviklingsprojekter og implementere nye automatiske anlæg i en produktion i en erhvervsvirksomhed i ind- eller udland. 
     
  • Automationsteknologen er med til at tage vigtige tekniske beslutninger og beskrive kravspecifikationer, udarbejde og formidle teknisk dokumentation samt koordinere udførelsen af virksomhedens fremtidige anskaffelser af produktionsanlæg. 

Find aktuelle jobannoncer via følgende link:
Automationsteknolog (produktionsteknolog job)

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster