Fakta :: kea.dk
Uddannelser

Fakta

 
Længde:2 år (120 ECTS)
Adresse:Prinsesse Charlottes Gade 38, 2200 København N
T: 4646 0300 
Se på Google maps
Sprog:Uddannelsen er som udgangspunkt international, men hvis der er tilstrækkeligt med dansktalende ansøgere bliver der normalt oprettet hold hvor der tales dansk – alle materialer vil være på engelsk.
Udgifter:Du skal købe undervisningsbøger. Derudover skal du medbringe egen PC, der understøtter 5GHz (802.11a) for at undgå problemer med KEA’s netværk. Du skal have Office 2010 installeret på din PC
Økonomi:SU berettiget
Studieordning:Download studieordning
Tillæg til studieordning
Diploma Supplement:

KEA udsteder automatisk Diploma Supplement som tillæg til eksamensbeviset for alle afsluttede uddannelser fra KEA. Diploma Supplement er et engelsksproget tillæg til eksamensbeviser for videregående uddannelser. Diploma Supplementet skal fremme den internationale mobilitet og uddannelsernes gennemsigtighed ved at give færdiguddannede fyldestgørende dokumentation for den uddannelse, de har gennemgået, herunder oplysninger om indhold, omfang, niveau og erhvervsmæssige sigte. Desuden indeholder Diploma Supplement en beskrivelse af KEA og det danske uddannelsessystem.

Kontakt:

Optagelsessekretariatet, T: 46 46 07 00, mail: applicant@kea.dk eller studie- og karrierevejledningen på studievejledning@kea.dk

Studie- og karrierevejleder 
Synne Juhl
E: synj@kea.dk / T: 4646 0214
Telefontid: m
andag, tirsdag og fredag kl. 9-11

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster