Studieform :: kea.dk
Uddannelser

studieform

På uddannelsen vil du bruge det meste af din tid med at arbejde med konkrete projekter og opgaver, som svarer til dem, der er almindelige inden for de jobs som uddannelsen kvalificerer til.

Projektarbejdet foregår i grupper og er det centrale omdrejningspunkt for den praktiske og teoretiske undervisning. Det er også projektet den studerende går til eksamen i.

Projekterne er tværfaglige. Det vil sige, at alle fag er involveret i at udarbejde projektet. De studerende planlægger og styrer projektarbejdet selv, men støttes af den almindelige teoriundervisning, der så vidt muligt relaterer sig direkte til projektet.

Informationssøgning via fx biblioteket og internettet i øvrigt er også en vigtig del af projektarbejdet.

Alle klasser har et skema, hvor de kan se, hvornår den enkelte lærer er i klassen. I starten af semestret er der typisk en stor del teori, mens læreren senere på semestret typisk fungerer som projektkonsulent. Som konsulent hjælper læreren de studerende med de problemer, de har med projektet.

På studiet kort- og landmålingstekniker laver du både målinger i felten og behandler målingerne med computeren

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster