PBA i Økonomi & IT - Berlin :: kea.dk
Uddannelser

Opnå værdifulde kompetencer på både det danske og det tyske marked med denne internationale bachelor i Økonomi og IT

KEA har startet et samarbejde med Beuth University of Applied Sciences i Berlin som giver studerende mulighed for at læse en stor del af deres uddannelse i Berlin og opnå efterspurgte internationale kompetencer. Tyskland er en af Danmarks største import/eksport-partnere og viden om det tyske marked, sprog og kultur er særligt efterspurgt på det danske arbejdsmarked.

Garanteret internationalt ophold
Som studerende på uddannelsen vil du arbejde tæt sammen med en lignende uddannelse i Berlin. I vil lave projekter sammen, tage på studieture og du vil tilbringe et helt år af din uddannelse som studerende i Berlin ved Beuth University of Applied Sciences og samtidig have mulighed for at tage din praktik i udlandet. På samme måde vil Beuths studerende tilbringe et år af deres uddannelse hos KEA  - din klasse vil derfor blive et miks af danske og tyske studerende og vil følge hinanden i store dele af uddannelsen.

Økonomi og IT med ekstra fordele
Som studerende på denne uddannelse vil du følge studieordningen for Økonomi og IT og have undervisning inden for erhvervsøkonomi, IT, erhvervsjura, iværksætteri, projektledelse og strategi.

Derudover vil du i den del, der foregår i Berlin, have mulighed for at lære tysk, opbygge/udvide dit internationale netværk og være med i et internationalt læringsmiljø, som er naturligt inkorporeret i dit studie. Med denne uddannelse i bagagen vil du være unikt kvalificeret på både det danske og det internationale jobmarked.

 Samarbejdet mellem KEA i København og Beuth i Berlin byder på store fordele for de studerende: de får fornøjelsen af at studere i en anden spændende europæisk by og de får mulighed for at etablere et netværk i to af Europas hovedsæder for digital business,” siger professor dr. rer. pol. Heiner Brockman, koordinator for uddannelsen indenfor Digital Business and Information Systems på Beuths University of Applied Sciences.

Studiets indhold
Uddannelsen er en bacheloruddannelse og varer 3½ år. Den består af følgende fagelementer:

 

  • Socioøkonomi
  • Erhvervsøkonomi
  • Informationsteknologi
  • Understøttende fag
  • Specialeretninger
  • Bachelorprojekt

Der er to hold på denne uddannelse:

 

 

Uddannelsens opbygning

Der er to hold på uddannelsen.

Hold 1

Hold 2

Når du læser i Berlin vil du følge Beuths undervisning i deres uddannelse indenfor Digital Business and Information Systems. Undervisningen er 100% på engelsk og du vil læse sammen med ”dit” hold, som er en blanding af tyske studerende fra Beuth og danske studerende fra KEA.

Når du læser på KEA, vil du følge undervisningen på Økonomi og IT sammen med studerende fra Beuths uddannelse. Den samme klasse vil følges ad fra 2. til 6. semester og undervisningen i disse semestre vil foregå på engelsk.

Praktik
Praktikperioden finder sted på 6. semester og studerende har mulighed for at komme i praktik i Danmark eller i udlandet.

KEA har en praktikkoordinator knyttet til alle studerende, der hjælper dig med praktiske spørgsmål omkring den praktikplads, som du selv skal hjælpe med at finde. Der er aktuelt et stort udbud af praktikvirksomheder.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster