Studieform :: kea.dk
Uddannelser

Studieform

Undervisningen en blanding af klasseundervisning, gruppearbejde – og projektarbejde samt klinikundervisning.

På klassen er undervisningen primært teoretisk, men da klinikkerne befinder sig lige ved siden af teorilokalerne, kan teorien hurtigt afprøves i praksis. I grupperne arbejder de studerende med projektarbejder i uddannelsens forskellige fag. Flere af disse projekter lægger i form- og indholdskrav op til bacheloropgaven, der ligger ved uddannelsens afslutning.

Praktik er en stor del af uddannelsen. På praktikstedet lærer du fagets kommercielle del som kundeservice, mode og trends inden for faget. Derudover får du rutine i  synsudmålinger af både ukomplicerede som komplicerede tilfælde. Som praktikant får du løn og betragtes i mange henseender som en almindelig ansat og indgår i den daglige drift af praktiksstedet.

Én gang i løbet af uddannelsen tager de studerende på en længere studietur med et synsfagligt sigte. En europæisk optometri-konference har været et yndet rejsemål de sidste år. Her kommer specialister fra hele verden og giver forelæsninger, viser produkter og de sidste trends. 

Klinikkerne gør det muligt at afprøve teori i praksis

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster