Jobmuligheder :: kea.dk
Uddannelser

Jobmuligheder

Som Professionsbachelor i Smykker, Teknologi og Business kan du arbejde med mange forskellige opgaver inden for produktion, design og salg af smykker. Du kan både designe egne smykker eller skabe koncepter for andres smykker. Du kan arbejde med salg og markedsføring eller bistå den teknologiske side af produktionen. Du kan også fungere som konsulent og rådgiver. Uddannelsen lægger vægt på, at der skal være mulighed for at starte egen virksomhed indenfor branchen – i internationalt perspektiv.

Typiske job for en Professionsbachelor i Smykker, Teknologi og Business er salgs- og marketingmedarbejdere, smykkedesigner, trendspotter, indkøber, sourcer, PR-koordinator eller iværksætter. Find aktuelle jobannoncer via følgende link:
Jewellery job

Som Professionsbachelor i Smykker, Teknologi og Business skal man være omstillingsparat, da moden skifter hver sæson, og nye materiale erstattes af gamle, mens retrobølger er klar til at skylle ind over markedet hele tiden. Teknologien gør det muligt at producere på nye og innovative måder, mens omkostningerne holdes nede. Derfor skal man være klar til at se forretningspotentialer i nye trends og ny teknologi.

Videreuddannelse

Som Professionsbachelor i Smykker, Teknologi og Business har du gode muligheder for at læse videre. 

 
IT Universitetet i København: Digital Innovation og Management
IT Universitetet i København: Digital Design og Kommunikation
IT Universitetet i København: Softwareudvikling og –teknologi
IT Universitetet i København: Spil

Bemærk venligst at enkelte linjer har specifikke adgangskrav.

Det er altid en god ide at kontakte studievejlederen, hvis du vil vide mere om, hvilke uddannelser du har adgang til at læse, når du er færdiguddannet bachelor.

Se under Fakta, hvilke studievejleder du kan kontakte.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster