Digitalt Design :: kea.dk

DIGITALT DESIGN

Efterår 2018

Tidspunkt: 9:15 - 16:30

Sted: Frederikkevej 8, 2900 Hellerup

ECTS point: 5

Pris: 9.500,- inkl. forplejning

Spørgsmål stilles til:

Pernille Borg
E-mail: pebh@kea.dk 
Tlf.: +45 2374 1437

Tilmelding >

Bliv mere kreativ og mere effektiv på samme tid

Hvis man skal følge med i alle tendenser og al ny teknologi, kan man ikke bestille andet. Det går selvsagt ud over både kreativiteten og effektiviteten. På Digitalt Design bliver du opdateret på den seneste teknologi og de væsentligste designtendenser. Du vil samtidig få metoder til at arbejde mere kreativt, struktureret og effektivt i den digitale verden, så du når flere og bedre løsninger. Og du vil få træning og viden om forskellige brugergrænseflader til forskellige platforme, så du kan brede dig over flere discipliner og forbedre samarbejdet med programmører, kontaktfolk osv.

 

Fagligt indhold

Digitalt Design kombinerer teori med praktiske opgaver, hvor du kan teste din nye viden af i en sammenhæng, der ligner din hverdag.

Nogle af de områder, der netop nu har stor betydning, og som vi gennemgår på kurset er:

  • User Experience
  • Interaction Design
  • Responsive, Adaptive, and Inclusive Design
  • Content and Mobile First Development
  • Design Thinking
  • Service Design

 

Undervisning

Undervisningen vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviserne har spidskompetence på deres områder og mange års relevant brancheerfaring.

 

Udbytte for virksomheden

Medarbejderen vender tilbage med ny viden, der fra første dag vil kunne omsættes til smukkere og bedre løsninger, men det vil også være en medarbejder, der har fået værktøjer til at arbejde mere effektivt – uden at det går ud over kvaliteten.

 

Eksamen

Deltageren vil udarbejde sit eksamensprojekt individuelt eller i en gruppe med op til tre deltagere. Eksaminationen tager udgangspunkt i projektet og det samlede læringsforløb.

 

Målgruppe

Kurset er både for dig, der er hjemmevant i den digitale verden, men gerne vil opdateres på de nyeste tendenser, og dig, der ikke er helt så digital, men gerne vil være det.

 

Udtalelser fra tidligere deltagere

”Modulet Digitalt Design har været utrolig lærerigt og inspirerende. Underviserne og oplægsholderne er meget kompetente og jeg blev glad i låget af de mange fede cases, de har delt med os. Efter hver undervisning var jeg sprudlende fuld af energi og digitale idéer. Jeg gik derfra med en værktøjskasse, som gør min arbejdsdag nemmere og sjovere.”
Lonnie Espersen, Tankegang

 

 

UNDERVISERE

ADAM EICKHARDT


Adam er facilitator på modulet og uddannet Medieøkonom med over 15 års erfaring fra både e-learningbureau, webbureauer og client side. Han arbejder til daglig som selvstændig konsulent med Digitalt Design og User Experience. 

Tidligere arbejdede han for b.la. Framfab og NetPeople/PeopleGroup og som Kreativ Chef for Telmore. Adams kundeliste tæller bl.a. Telenor, YouSee, Boligsiden, CBB, EKF, Koda, Issuu, Flügger, Milestone Systems, eCapacity og Infusion i Dubai og Saudi-Arabien. I bureausammenhæng arbejde Adam med kunder som fx SAS, Danske Bank, Novo Nordisk, Jabra (GN), Red Barnet, Vestas, HTH, Toyota og Nykredit. 

LinkedIn: linkedin.com/in/adameickhardt


JULIA POLINNA


Julia er Industriel Designer med mange års erfaring som User Researcher og UX Designer fra internationale bureauer. Julia har arbejdet for internationale kunder som bl.a. Vodafone, Lufthansa, LEGO, Novo Nordisk og Samsung. Idag underviser hun i User Research & Methodology og Servicedesign på Bacheloruddannelsen i Digital Concept Development på KEA og ligger særligt vægt på at bruge en etnografisk tilgang til brugerinddragelse.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/julia-polinna


Thomas Pries

Creative Director

Formand for Danish Internet Awards (Diamanten). Grundlægger og tidligere kreativ direktør på det prisbelønnede kreative digitale bureau, Konstellation. Thomas har gennem mange år udviklet fantastiske innovative idéer for sit bureau, der opgraderer brands og giver slutbrugerne nye banebrydende oplevelser. Thomas har arbejdet med og udviklet løsninger for b.la LEGO, Samsung, IKEA, Røde Kors, Danida, Adidas, Læger uden Grænser, Nissan, Playstation 3, Carlsberg, Sony Ericsson, Hasselblad og Peugeot.

Thomas er en rigtig innovatør. Han elsker at opbygge nye brands, platforme og produkter. At lave film, start-ups og skabe kultur. Og ikke mindst, at udvikle ting som gør en virkelig forskel for mennesker.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/konstellation/ 


Rasmus Frandsen

Creative Director - Hjaltelin Stahl

Rasmus Frandsen er Creative Director på Danmarks mest populære bureau, Hjaltelin Stahl. Tidligere har Rasmus været Creative Director på det globale, digitale marketingsbureau DigitasLB i København. Han har en lang digital karriere bag sig og har arbejdet med brands som bl.a. Nike Football, Maersk, og Carlsberg og desuden vundet en række digitale priser bl.a. Epica, Clio og Cannes Cyberlions Grandprix.

LinkedIn: dk.linkedin.com/pub/rasmus-frandsen/0/333/923 


Pelle Martin

Creative Director - Spring/Summer

Pelle Martin er grundlægger af og creative director i det prisvindende digitale bureau Spring/Summer. Han har lavet løsninger for en lang række store danske og internationale brands som Uniqlo, NIKE, Victoria's Secret, Georg Jensen, Vero Moda og Jack&Jones. Pelle er super stærk på både koncept og design og stræber altid efter at bryde rammerne for digitalt design.

LinkedIn: dk.linkedin.com/in/pellemartin 


Jesper Bolther


Jesper arbejder med både grafisk design og animation. Særligt i feltet, hvor de to discipliner mødes: animation af bogstaver. Jesper samarbejder bl.a. med det Amsterdambaserede skrifttypeforlag, Animography, der også sælger hans signaturfont, Friction. Siden 2000 har han arbejdet med design og animation og grundlagde i 2014 Friction (indsæt herunder http://www.friction.dk), hvor han primært fortæller historier ved at bringe illustrationer til live som motion graphics.

Ved siden af Friction kuraterer han sammen med Nol Honig og Fransisco Suarez Motion Corpse, der er et kollaborativt motion design projekt med deltagere fra hele verden.

Blandt Jespers kunder kan nævnes navne som Nike, Sprite, Coca Cola, Volvo, Lego, The Game Awards, Internet Week Denmark, Kræftens Bekæmpelse, Mandag Morgen, Koda og Gyldendal.

Linkedin: www.linkedin.com/in/jesperbolther 


Martin Sandholt

Frontend Design Lead hos Momondo

Martin arbejder i spændingsfeltet mellem produkt strategi, digital design og webudvikling. Han har tidligere erfaring fra både startups og bureau branchen og er pt. med til at sørger for at Momondo holder sit designmæssige særpræg samtidig med at både design og kode bliver sat i system. Ved siden af arbejdet er Martin også co-organiser af UX/UI Design Meetup Copenhagen, der pt. tæller over 1100 medlemer.  


Ronnie S. Jakobsen


Ronnie er UX Designer i YouSee. Med en uddanelsesmæssig baggrund i krydsfeltet mellem virksomhedskommunikation og brugercentreret design forener Ronnie forretningsmål med brugerbehov gennem digitalt design. I sit arbejde som UX Designer hos YouSee benytter Ronnie designværktøjerne sketching, wireframing, prototyping og usability-testing til at sikre de rette løsninger bliver kodet fra starten og optimeret så de giver mening for brugerne. Ronnie vil introducere metodikken fra Google Ventures’ Design Sprint, som kan benyttes til at gennemføre én fuld designproces fra afklaring til brugertest af en idé på kun 5 arbejdsdage.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ronniesjakobsen 


Søren Smidt


Søren er kreativ direktør og designer og har mere end 15 års erfaring med sit fag. Han er medstifter og partner i Magic People Voodoo People, og varetager sammen med Asbjørn Poulsen bureauets daglige drift og fortsatte udvikling.

Linkedin: 
https://www.linkedin.com/in/ssmidt/


Asbjørn Poulsen


Asbjørn er strategisk direktør, og har arbejdet med kommunikation i mere end 15 år. Han er partner og medstifter i Magic People Voodoo People, og arbejder med strategi og account management, samt drift af virksomheden, i samarbejde med Søren Smidt.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/appoulsen/

 

 

I samarbejde med: